Sile'de Denetim Yapan Jandarma Ekiplerinden Vatandaslara Çikolata Ikrami

Sile’de Kurban Bayrami tatili nedeniyle seyahat eden vatandaslarin daha güvenli bir yolculuk geçirmelerini saglamak amaciyla Jandarma Trafik Tim’i tarafindan denetimler gerçeklestirildi. Denetimde jandarma ekipleri, vatandaslari sosyal mesafe ve maske kullanimi konusunda uyarirken ayni zamanda çikolata ve kolonya ikraminda bulundu.

Sile'de Denetim Yapan Jandarma Ekiplerinden Vatandaslara Çikolata Ikrami
Istanbul Il Jandarma Komutanligi, 134 Jandarma Asayis, 15 Motosikletli Asayis ve Trafik, 59 Jandarma Trafik Timi olmak üzere toplam 208 Tim ve 4 bin 419 personel ile vatandaslarin huzur ve güven içerisinde bir Kurban Bayrami geçirmeleri saglayabilmek için denetimlerini sürdürmeye devam ediyor. Bu kapsamda Istanbul Il Jandarma Komutanligi ekiplerince 21 Temmuz’da Kurban Bayrami tatilinde seyahat eden vatandaslarin güvenle seyahat edebilmelerini saglamak amaciyla Çekmeköy-Sile otoyolunda trafik denetimi gerçeklestirildi.

Piknik alanlari ve sahillerde tatillerini degerlendiren vatandaslara pandemi önlemleri kapsaminda sosyal mesafe ve maske kullanimi konularinda da hatirlatmalar yapildi.

Jandarmadan kolonya ve çikolata ikrami

Çekmeköy-Sile otoyolunda yapilan trafik denetimlerinde, Sile Yesilvadi’de yapilan piknik alani kontrolünde, Jandarma Asayis Timlerince vatandaslarin Kurban Bayrami kutlanirken kendilerine kolonya ve çikolata ikram edildi.

Güvenli seyahat için uyari

Jandarma ekiplerince sürücülere yasal limitlerdeki hizlarda araç kullanmalari, takip mesafesine, serit izleme ve degistirme kurallarina harfiyen uymalari, araç kullanirken kesinlikle cep telefonu kullanmamalari, uykusuz ve yorgun olarak trafige çikmamalari hatirlatildi.

Korona virüs uyarisi dikkat çekti

Jandarma ekipleri tarafindan sahil ve piknik alanlarinda bulunan vatandaslarin son dönemde hassasiyetle takip edilen sosyal mesafeye ve maske kullanimina riayet edip etmediklerine bakilirken hirsizlik olaylarina karsi araçlarinda degerli esya birakmamalari, araçlarini görebilecekleri bir sekilde park etmeleri, orman yanginlarina karsi piknik ateslerini kontrollü olarak yakmalari ve çocuklarini sahipsiz birakmamalari konularinda uyarilarda bulunuldu.
Kaynak: İHA