Otel Ismi Degisince Onlarca Tatilci Otel Önünde Magdur Oldu

Antalya’nin Manavgat ilçesindeki 5 yildizli bir otele, aylar öncesinden yer ayirtip ödemesini yapan onlarca tatilci, otelin ismini ve yönetimini degistirmesiyle magdur oldu. Yeni isimli otelde kayitlari ve ödemeleri görünmeyen 50’nin üzerinde vatandas hem tatil yapamadi hem de karakolluk oldu. Bazi müsterilerin ise otel önünde ayaklarina bebeklerini salladiklari görüldü.

Otel Ismi Degisince Onlarca Tatilci Otel Önünde Magdur Oldu
Türkiye’nin farkli kentlerinden bir çok tatilci, bayram tatilini geçirmek için Manavgat’in Evrenseki Mahallesi’ndeki bir bes yildizli otele rezervasyon yaptirdi ve ziyaretçilerin bir çogu ödemesini pesin yapti. 9 günlük bayram tatilinin açiklanmasiyla tatil yapmak üzere otellerine gelen onlarca tatilci geldiklerinde büyük sok yasadi. Tatilcilerin ödeme yaptiklari otelin bir süre önce ismi ve yönetimi degisiklige gitmisti. Otel yönetimi ile görüsen onlarca tatilci kayitlarinin olmadigi için odalarina yerlesemedi. Otelin girisinde çoluk çocuk magdur olan yaklasik 50’nin üzerinde aile, paralarini ödedikleri otelde tatil yapamayinca jandarma noktasina giderek sikayetçi oldu.

Vatandaslar magdur olduklari anlari ise cep telefonu kamerasiyla görüntüledi. Görüntüyü çeken kadin tatilci, “Otel burasi arkadaslar magdur olduk, dolandirildik. Görüldügü üzere çocuklar falan perisan herkes. 1 yasinda çocuklar rezil oluyor. Gelen herkes geri dönüyor” diye konustu.

Görüntülere çogunlukla çocuklu ailelerin yansidigi görülürken, yere oturan bir kadinin ayaginda bebegini salladigi anlarda an be an yansidi.

Bir diger kadin müsteri ise parasini ödedikleri halde magdur olduklarini dile getirdi. Otel yetkilileri ise müsterilere isimlerinin ve rezervasyonlarinin kendilerinde görünmedigini ileri sürdü.
Kaynak: İHA