Oksijen Tüpüne Bagliyken Sigara Içmek Isteyince Canindan Oldu

Kocaeli’nin Izmit ilçesinde 56 yasindaki bir vatandasin, kaldigi bakimevindeki odasinda sigara içmek için çakmakla yaktigi ates oksijen tüpünü tutusturdu. Yüzünde ve vücudunda yaniklar olusan vatandas, 20 gündür yasam savasi verdigi hastanede yasamini yitirdi.

Oksijen Tüpüne Bagliyken Sigara Içmek Isteyince Canindan Oldu


Edinilen bilgilere göre, Kocaeli’nin Izmit ilçesinde bulunan bir bakim ve rehabilitasyon merkezinde kalan 56 yasindaki Alptekin Tekinalp, odasinda sigarasini yakmak için çakmagini yakti. BU sirada çalisir vaziyette olan oksijen tüpü alev aldi. Yüzünden ve vücudunda yaniklar olusan Tekinalp, agir sekilde yaralandi.

20 günlük yasam savasina yenik düstü

Merkez çalisanlarinin haber vermesi üzerine olay yerine gelen saglik ekipleri tarafindan Tekinalp, özel bir hastaneye kaldirildi. Daha sonra Kocaeli Devlet Hastanesine sevk edilen Tekinalp, yogun bakim ünitesine alindi. Tekinalp, yaklasik 20 gün süren yasam savasina yenik düserek hayatini kaybetti.

Cenazesi topraga verildi

Bekar oldugu ögrenilen Tekinalp’in cenazesi Kocaeli Devlet Hastanesinde yapilan otopsi incelemesinin ardindan yakinlarina teslim edildi. Tekinalp’in cenazesi, kilinan cenaze namazinin ardindan Kartepe Istasyon Mezarliginda topraga verildi.

Kaynak: İHA