LG Buhar Özellikli Çamasir Makineleri, Ekstra Hijyen Sagliyor

Alerjenleri yüzde 99,9'a varan oranla yok etmesiyle öne çikan LG Buhar özellikli çamasir makineleri, en kirli çamasirlari bile hassas bir sekilde temizlerken ekstra hijyen sagliyor.

LG Electronics (LG) açiklamasina göre, sirket, alerjik reaksiyonlara neden olan toz akarlari gibi alerjenleri yüzde 99,9'a kadar yok eden, yapay zeka özelligi ile kendi kendini programlayan buhar özellikli çamasir makineleri ile en hassas çamasirlari bile "kusursuz" sekilde temizliyor.

LG'nin söz konusu akilli çamasir makineleri, özen isteyen çamasirlari en uygun programda yikayarak hem kirlerden hem de alerjenlerden arindiriyor. Böylelikle kullanicilar, ipekli giysilerini ya da mayolarini gözleri arkada kalmadan çamasir makinesinde yikayabiliyor.

Verilen bilgiye göre, kazanin tamamina 60 derecelik buhar vererek giysilerdeki bakteri ve alerjenleri ortadan kaldiran LG Buhar özellikli çamasir makineleri, yapay zeka teknolojisi ile makinedeki çamasirlarin cinsini, agirligini ve hacmini belirleyerek bu çamasirlara uygun programi kendisi seçiyor.

LG AIDD teknolojisine sahip buhar özellikli çamasir makineleri, farkli cins kumaslardan olusan çamasir grubunu tanimlayarak yikama hareketlerini, sicakligi ve süreyi buna göre programliyor.

LG Çamasir Makineleri Akilli Eslesme (Smart Pairing) özelligi ile çamasir makinesinde yikanan çamasir grubunun cinsine göre, kurutma makinesinin de otomatik olarak uygun programi seçmesi saglaniyor.

ThinQ özelligi sayesinde de kullanicilar, uzaktan çamasir makinelerini çalistirabiliyor, programlayabiliyor ya da program sonlandirabiliyor. Çamasir devri bittigi zaman cep telefonlarina uyari alabiliyor. Söz konusu özellikler LG kullanicilarinin hayatlarini kolaylastirip konforlarini artiriyor. Ayrica bebek buhar bakimi, kirisikliklari ve kokulari yikama yapmadan 20 dakikada yok eden Steam Refresh özelligi ve yumusatici kullanmaya gerek birakmayan Steam Softener fonksiyonuyla zorlu çamasir serüvenleri basit bir hal aliyor.

Temmuz ayi boyunca LG Brand Shop'lardan LG buhar özellikli çamasir makinesi alanlara 4 adet 1500ml Uni Baby hassas dokunus sivi çamasir deterjani hediye ediliyor.

Kaynak: AA