Kadinlara Sözlü Taciz Iddiasi Ortaligi Karistirdi

Antalya’da yolda yürürken iki kadina sözlü tacizde bulundugu iddia edilen kisi ile 2 genç arasinda kavga çikti. Taciz iddiasinda bulunan kadinlar sirra kadem basarken, kavga edip birbirinden sikayetçi olan taraflar ise polis merkezine götürüldü.

Kadinlara Sözlü Taciz Iddiasi Ortaligi Karistirdi
Olay, saat 15.30 siralarinda Muratpasa ilçesi Cumhuriyet Meydani’nda yasandi. Iddiaya göre, ismi ögrenilemeyen iki kadin yolda yürürken, arkalarindan gelen Ö.T. sözlü tacizde bulundu. Kadinlarin bagirmasi üzerine yakin bölgede bulunan H.B. (36) ve yanindaki bir kisi, Ö.T.’ye tepki gösterdi. Taraflar arasinda tartisma kavgaya dönüsürken, taciz iddiasinda bulunan kadinlar olay yerinden ayrildi. Bölgeye yakin kisimda bulunan iki kadin polis memuru ise kavgayi ayirmaya çalisti. Polis memurlarina da tepki gösterilmesi üzerine, bölgeye takviye ekipler istendi.

Taciz iddialarini kabul etmedi

Ö.T., polise verdigi sözlü beyanda taciz suçlamalarini kabul etmedigini, bir isletme personeliyle tartistiktan sonra sinirlendigini ve o sirada personele yönelik söyledigi sözlerin kadinlar tarafindan yanlis anlasildigini savundu.

Polis ekipleri, birbirlerinden sikayetçi olan Ö.T. ve H.B.’yi polis merkezine götürürken, kadin polis memurlari da ayrica H.B.’den sikayetçi oldu. Polis, kavgaya karisip olay yerinden ayrilan diger kisiyi arastirmaya basladi.

Kaynak: İHA