Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktas, Elazig'da Ziyaretlerde Bulundu

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktas, Elazig'da ziyaretlerde bulundu.

Temaslarda bulunmak üzere kente gelen Aktas, beraberinde Elazig Valisi Erkaya Yirik ile Elazig-Malatya kara yolunun Hankendi Jandarma Karakolu kontrol noktasinda trafik denetimi yapan güvenlik güçlerini ziyaret etti.

Ardindan memleketi merkeze bagli Tadim köyüne geçen Aktas, hemsehrileriyle bir araya geldi.

Aktas, burada yaptigi konusmada, geçen yil 24 Ocak'ta meydana gelen deprem sonrasi devletin yasanan sikintilari gidermek için bütün imkanlarini seferber ettigini söyledi.

Yikilan evlerin yerine yeni konutlar yapildigini animsatan Aktas, su degerlendirmede bulundu:

"Allah devletimize zeval vermesin, Allah Sayin Cumhurbaskanimizdan razi olsun. Tabii deprem olunca biz de buradaydik, Sayin Cumhurbaskanimizin talimatiyla önce sayin Içisleri Bakanimiz, Sayin Saglik Bakanimiz, Sayin Çevre ve Sehircilik Bakanimiz hemen ayni gece bölgeye, sehre geldiler ve daha sonra da ilgili diger bakanlarimiz hep bizimle birlikte oldu ve Elazig'i bu en zor aninda en sikintili aninda yalniz birakmadilar. Bütün kamu hizmetlerinin zamaninda en hizli sekilde sehrimize gelmesine vesile oldular, Allah onlardan razi olsun."

Elazig Valisi Erkaya Yirik da vatandaslarin Kurban Bayrami'ni tebrik ederek kent genelinde hizmetlerine devam edeceklerini dile getirdi.

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktas daha sonra Vali Yirik ile Zeytin Dali Harekati'nda sehit olan Piyade Uzman Çavus Fevzi Gürsu'nun ailesini ziyaret etti.

Kaynak: AA