Dünya Kadinlar Motokros Sampiyonasi'nda Türkiye'yi Temsil Edecek Yildirim, Sanatçi Irem Derici'yle Bulustu

Dünya Kadinlar Motokros Sampiyonasi'na (WMX) Türkiye'den katilacak kadin sporcu Irmak Yildirim, Türkiye MotoFest'te konser verecek sanatçi Irem Derici'yle Afyonkarahisar'da bir araya geldi.

Afyon Motor Sporlari Merkezi'nde antrenman yapan Yildirim ile konser için Afyonkarahisar'da bulunan Derici, kentteki bir termal otelin önünde karsilasti.

Derici'ye çiçek takdim eden Yildirim, burada gazetecilere, 5 yasindan beri motosiklet kullandigini eylül ayinda WMX'te yarisacagini söyledi.

Katilacagi yarista Türkiye'yi ve Afyonkarahisar'i en iyi sekilde temsil etmeye çalisacagini dile getiren Yildirim, kendisine destek olanlara tesekkür etti.

Türkiye MotoFest'te konser verecek Derici de büyük bir festival için kendisine teklif yapildiginda havalara uçtugunu vurguladi.

Bugün Irmak Yildirim ile de tanisacaginin söylenmesi üzerine heyecanlandigini aktaran Derici, söyle konustu:

"Irmak Yildirim, Afyonkarahisar'i ve Türkiye'yi temsil edecek genç ve zeki bir kadin. Ben 34 yasindayim ve bisiklete bile binmeyi bilmiyorum. Motokros yarislari, hayranlikla izledigim bir spor. Bizi temsil edecegi günlerde Irmak'a dua edecegiz. Destegimizi asla eksik etmeyecegiz. Bakalim ben de Türkiye MotoFest'te sahnede neler yapacagim artik. Irmak'in 5 yasinda motor kullanmaya basladigini duydugumda ben de kendime 'Irem biraz geciktin galiba' dedim. Irmak da en azindan bana bisiklete binmeyi ögretir. Bunu da çok isterim."

Tanismanin ardindan Derici ile Yildirim, günün anisina hatira fotografi çektirdi.

Kaynak: AA