CHP Ve IYI Parti Heyetleri, Video Konferans Araciligiyla Bayramlasti

CHP, Kurban Bayrami dolayisiyla siyasi partiler arasi bayramlasma programi kapsaminda IYI Parti heyetiyle görüstü.

CHP'de Genel Baskan Yardimcisi Ali Öztunç, Parti Meclisi Üyesi Hasan Efe Uyar ile Kadin Kollari Genel Sekreteri Mehtap Yücel'den olusan heyet, IYI Parti Gençlik Politikalari Baskani Berna Sukas, Edirne Milletvekili Orhan Çakirlar ve Genel Idare Kurulu Üyesi Kadriye Ünler'den olusan heyetle video konferans araciligiyla bayramlasti.

Görüsmede, CHP'li Öztunç, CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu'nun IYI Partililere ve IYI Parti Genel Baskani Meral Aksener'e bayram dileklerini iletti.

Kovid-19 salgininin yüz yüze bayramlasmaya engel oldugunu belirten Öztunç, "Biz ittifak ortagimizla her zaman beraberiz, bunda bir sikintimiz yok ama gönül isterdi ki bayramda da yan yana olabilelim. Bir dahaki bayramda insallah ittifak ortagimiz olarak, ittifak olarak iktidara geliriz, iktidarda oluruz. Önümüzdeki bayrami iktidarda geçirmis oluruz diye düsünüyorum." diye konustu.

Öztunç, Kovid-19 asisinda toplumun biraz daha hassas davranmasi gerektigini belirterek vatandaslara asi yaptirmalari çagrisinda bulundu. Ali Öztunç, ekonominin kötü oldugunu, esnafin, çiftçinin, emeklinin, isçinin sikinti içinde bulundugunu ifade ederek "Bunlarin çözümü için çözüm önerilerimizi dile getiriyoruz. Erken seçim olacagini düsünenlerdenim. Olmasa dahi 2023'te yapilacak bir seçimde hep birlikte Millet Ittifaki olarak Türkiye'yi bu sikintilardan kurtaracagiz." diye konustu.

- "Ülkemiz müreffeh, iyi günlere kavusacaktir"

Berna Sukas da IYI Parti Genel Baskani Aksener'in CHP camiasina ve Kiliçdaroglu'na Kurban Bayrami tebriklerini iletti.

Aksener'in il ve ilçeleri gezerek vatandasin sorunlarini dinledigini belirten Sukas, en büyük sikintilardan birinin, Türk gençliginin ülkesine ve yönetim sekline güvenini yitirmesi oldugunu iddia etti. Berna Sukas, söyle devam etti:

"Inaniyorum ki birtakim degisiklikler gerçeklestikten sonra çok kisa zamanda ülkemiz hem sosyal hem ekonomik olarak çok daha güzel, müreffeh iyi günlere kavusacaktir. Ama gençlerin gözündeki o pariltiyi, ülke ve yöneticilerine olan inançlarini yeniden kazandiralim. Ülkemizde hukukun ve adaletin yeniden tesis edilmesiyle ortaya çikacak sosyal mutabakat ve kucaklasmanin ekonomik, sosyal boyutlarda bir iyilesmeye yol açacagina inaniyorum."

Kaynak: AA