AK Parti Ve CHP Heyetleri Video Konferans Araciligiyla Bayramlasti

Görüsmede, AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Özlem Zengin ve CHP Genel Baskan Yardimcisi Ali Öztunç, Kovid19 asisi yaptirilmasi çagrisinda bulundu.

AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Özlem Zengin, bayramda Kovid-19 tedbirlerinin elden birakilmamasi gerektigini belirterek "Biliyorum herkes çok sikildi ama dünyanin içinde bulundugu sartlar böyle. Inaniyorum ki önümüzdeki Ramazan Bayrami'nda bayramlasmayi yüz yüze yapariz." dedi.

AK Parti'de, Genel Baskan Yardimcisi Özlem Zengin, Genel Merkez Kadin Kollari MYK Üyesi Ayten Aydin, Genel Merkez Gençlik Kollari MYK Üyesi Muhammed Cem Çekerek'ten olusan heyet, Kurban Bayrami dolayisiyla CHP heyetiyle video konferans yöntemiyle bayramlasti.

Genel Baskan Yardimcisi Ali Öztunç, Parti Meclisi Üyesi Hasan Efe Uyar ile Kadin Kollari Genel Sekreteri Mehtap Yücel'in bulundugu CHP heyetiyle görüsmede, karsilikli Kurban Bayrami tebriginde bulunuldu.

Öztunç, iki bayramdir video konferans yöntemiyle bayramlastiklarini belirterek, önümüzdeki bayramda yüz yüze bir araya gelebilme temennisinde bulundu.

Zengin de Kurban Bayrami'nda yüz yüze bayramlasmayi planladiklarini ancak insanlara örnek olabilmek için parti teskilatlarina da video konferansla bayramlasmayi önerdiklerini ifade etti.

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan ve bazi il teskilatlariyla da bu yöntemle bayramlasacaklarini söyleyen Zengin, bayramda koronavirüs tedbirlerinin elden birakilmamasi gerektigini vurguladi. Özlem Zengin, "Biliyorum herkes çok sikildi ama dünyanin içinde bulundugu sartlar böyle. Inaniyorum ki önümüzdeki Ramazan Bayrami'nda bayramlasmayi yüz yüze yapariz." dedi.

-"Kirmizi illerin artik sona ermesi gerekiyor"

Hala koronavirüs asisi yaptirmayanlarin bulunduguna dikkati çeken Öztunç, "Belki daha önce asi sikintisi vardi, asi bulunamiyordu ama bugün itibariyla böyle bir sikintimizin olmadigi görülüyor. Bir kez daha tüm yurttaslarimiza asi yaptirmalari çagrisinda bulunuyorum çünkü en büyük sansimiz asi olunmasi, bu isten asi ile kurtulabilecegiz. Saglik Bakanliginin açikladigi verilere göre çok sayida ilimiz hala kirmizi, bazi illerimiz sariya dönmüs, bazilari turuncu ama kirmizi illerin artik sona ermesi gerekiyor. Özellikle Dogu illerimizdeki yurttaslarimizi asi olmaya davet edelim." diye konustu.

Asi konusundaki yaklasimindan dolayi Öztunç'a tesekkür eden Özlem Zengin, "Asi meselesi bireysel tercihin çok ötesinde diye düsünüyorum, çünkü içimizde asi olmayanlar var oldugu müddetçe bu hastaligi tamamen yenmemiz söz konusu degil. Özellikle medyada zaman zaman görüyoruz, çok pervasizca, akademik ve bilimsel anlamda temeli olmaksizin asi kampanyasinin aleyhine çalismayi fevkalade sikintili görüyorum. Ben de tüm vatandaslarimizi asi olmaya davet ediyorum." ifadelerini kullandi.

Özlem Zengin, Cumhurbaskani Erdogan'in basta CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu basta olmak üzere tüm CHP'lilere selamlarini ve bayram tebriklerini illetti.

Genel Baskan Yardimcisi Ali Öztunç, Kiliçdaroglu ile dün aksam görüstügünü belirterek "Sayin Genel Baskan'imizin hem sahsiniza hem heyetteki arkadaslara hem Sayin Genel Baskan'iniza, degerli AK Parti'lilere selamlari var, hayirli bayramlar diliyor. Umarim önümüzdeki yil hem yüz yüze bayramlasiriz hem de pek çok sorunu asmis olarak, ülke olarak önümüze bakarak güzel günleri hep birlikte yasariz." diye konustu.
Kaynak: AA