Yeniden Refah Lideri Erbakan'dan Kurban Bayrami Mesaji

Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Fatih Erbakan Kurban Bayrami mesajinda, "Ülkemizde adaleti, refahi, huzur ve barisi hakim kildigimiz, ‘Yasanabilir Türkiye’yi kurdugumuz, ‘Yeniden Büyük Türkiye’yi insa ettigimiz, ‘Yeni ve Âdil Bir Dünya’yi hayata geçirdigimiz bayramlarda bulusmak duasiyla, Milletimiz’in ve tüm Islam Alemi’nin mübarek Kurban Bayrami’ni tebrik ediyorum" dedi.

Yeniden Refah Lideri Erbakan'dan Kurban Bayrami Mesaji


Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Erbakan, Kurban Bayrami dolayisiyla yazili açiklamada bulundu.

Mesajinda tüm insanlik için adalet ve refah temennisinde bulunan Erbakan, sunlari kaydetti:

"Günümüz dünyasi, kaba kuvveti, imtiyazi ve menfaati hak sebebi sayan zihniyete sahip küçük bir azinligin maddi gücü ellerinde bulundurduklari için hakim olduklari bir dünyadir. Bu sebeple dünyanin her kösesini ve özellikle Islam cografyasini zulüm, çifte standart, sömürü, kan ve gözyasi kaplamistir. Tüm insanlik çok ciddi maddi ve manevi sikintilara duçar olmus durumdadir.

Bu bayram topyekun dirilise ve kurtulusa vesile olsun

’Insanligin saadet ve selameti için en gerekli prensipler olan materyalizm yerine maneviyatçilik, paylasimda adalet ve yönetimde adalet; gücü elinde bulunduranlarin yanlis zihniyeti nedeniyle uygulanmaktan son derece uzaktir’ diyen Erbakan, "Bu sartlar altinda tüm Islam Alemi olarak buruk da olsa bir bayram sevincini daha hep birlikte yasiyoruz. Cenab-i Allah bu mübarek günlerde kestigimiz kurbanlarimizi, yaptigimiz dua ve ibadetlerimizi kabul buyursun, topyekun bir dirilise ve kurtulusa vesile kilsin insallah" dedi.



Yeni ve adil bir dünya vurgusu

Erbakan Kurban Bayrami mesajinda adil bir dünya vurgusu yaparak, "Öncelikle kendi ülkemizde adaleti, refahi, huzur ve barisi hakim kildigimiz, ‘Yasanabilir Türkiye’yi kurdugumuz, ‘Yeniden Büyük Türkiye’yi insa ettigimiz, tüm Müslüman ülkeler arasinda birlik ve beraberligi tesis ettigimiz, bizim medeniyetimizin Hakki üstün tutan prensipleri dogrultusunda ‘Yeni ve Âdil Bir Dünya’yi hayata geçirdigimiz bayramlarda bulusmak duasiyla, milletimizin ve tüm Islam Alemi’nin mübarek Kurban Bayrami’ni tebrik ediyorum" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA