Tekirdag Büyüksehir Belediye Baskani Kadir Albayrak'in Bayram Mesaji

Tekirdag Büyüksehir Belediye Baskani Kadir Albayrak, Kurban Bayrami dolayisiyla mesaj yayimladi.



Albayrak mesajinda, bayramlarin sevinç ve mutluluk içerisinde insanlarin sevdikleriyle bir araya geldigi, sevgi, kardeslik ve yardimlasma duygularini en güzel sekilde yasadigi günler oldugunu belirtti.

Inanç, örf ve geleneklerde çok önemli bir yeri olan Kurban Bayrami'nin yardimlasma ve dayanismaya vesile oldugu gibi toplumsal baglari da güçlendirdigini aktaran Albayrak, mesajinda su ifadelere yer verdi:

"Her ne kadar salgin kosullari nedeniyle sevdiklerimizle özlem duydugumuz eski bayramlardaki gibi bir araya gelemiyor olsak da sevgi, kardeslik ve dayanisma temelinde kalplerimiz her zaman bir olacak. Kisitlamalarin kaldirildigi, normallesmenin basladigi böyle bir dönemde bayramin getirdigi mutluluga gölge düsürmemek adina vatandaslarimizin salgin kurallarina uymalari ve tedbiri elden birakmamalari temennimizdir.

Saglik, mutluluk, birlik ve beraberlik içerisinde kutlayacagimiz bayramlara en kisa zamanda kavusmak ümidiyle, basta Tekirdagli hemsehrilerim olmak üzere halkimizin ve tüm Islam aleminin Kurban Bayrami'ni en içten duygularimla kutluyorum."

Kaynak: AA