Sosyal Medyadan Çagri Yapti 110 Çocuga Yardim Etti

Eskisehir’in bir mahalle muhtari sosyal medyadan yaptigi çagri sonucunda yardimseverlerin de destegi ile 110 çocuga bayramlik kiyafet yardimi yapti.

Sosyal Medyadan Çagri Yapti 110 Çocuga Yardim Etti
Odunpazari ilçesine bagli Erenköy Mahallesi Muhtari Osman Çalis, Kurban Bayrami öncesi, çocuklara bayramlik kiyafeti yardimi için kollari sivadi. Baslarda ‘30 çocuga kiyafet ulastirabilir miyiz?’ diye düsünürken, sosyal medyada yaptigi yardim çagrisi sonrasi birçok hayirsever kimseden destek gördü. Hayirseverlerin yardimlariyla, 30 çocuga yardim ulasir mi diyen muhtar, 110 çocuga bayramlik kiyafeti alma imkâni buldu.

Düsündügü rakamin üzerine çikan Muhtar Osman Çalis, mutlulugunu dile getirdi. Bu bayram çocuklarin yüzlerini güldürmenin gururunu yasayan Muhtar Çalis, “30 çocuk giydirebilir miyiz diye düsünündük. Sonra, sosyal medya hesabimdan bir yardim çagrisi paylastim. Çocuklar için yaptigim çagriya sessiz kalmayan duyarli hayirseverlerin destegi ile 110 evladimizin bayramlik kiyafetlerinden ayakkabisina kadar tepeden tirnaga kendi istedigi kiyafetleri aldik. 30 kisiye çocugu düsünürken simdi 110 çocuga kiyafet sagladik. Gerçekten çok mutluluk verici, yardimci olan herkese çok tesekkür ederim” diyerek duygu ve düsüncelerini aktardi.
Kaynak: İHA