Sancaktepe'de Jandarma Kurban Satis Ve Kesim Yerlerini Denetledi

Istanbul Il Jandarma Komutanligi ekiplerince, Sancaktepe Pasaköy’de bulunan kurban satis ve kesim yerlerinde 4 bin 419 personelin katilimiyla denetim gerçeklestirildi. Denetimde sahte para ve koronavirüs önlemleri hakkinda çalismalar yapildi.

Sancaktepe'de Jandarma Kurban Satis Ve Kesim Yerlerini Denetledi
Istanbul Sancaktepe Pasaköy’de bulunan kurban kesim ve satis alanina ,Jandarma Asayis, Jandarma Trafik ile Kaçakçilik ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerinin katilimiyla koronavirüs (Kovid-19) önlemleri ve dolandiricilik olaylarina karsi denetim yapildi. Denetlemeye 4 bin 419 personel katildi.

Yapilan denetlemede, saticilarin ve ziyaretçilerin koronavirüs tedbirleri kapsaminda maske taklamalari, sosyal mesafeyi korumalari ve el sikismamalari dezenfekte kullaniminin önemi ve sahte paraya karsi bilgilendirme yapildi. Satis ve kesim esnasinda maske ve sosyal mesafeye önem gösteren jandarma ekipleri vatandaslari uyarirken maskesi olmayan vatandaslara maske dagitti.

Alanin girisinde bulunan jandarma ekipleri de , yigilma olmamasi ve randevu sistemine riayet edilmesi , trafik akisinin aksamamasi, araçlarin düzenli bir sekilde park edilebilmesi için çalisma gerçeklestirdi.
Kaynak: İHA