Protokol Bayramlasmasina Veda Mesajlari Damga Vurdu

Balikesir’in Bandirma ilçesinde Kurban Bayrami nedeniyle geleneksel protokol resmi bayramlasma töreni düzenlendi.

Protokol Bayramlasmasina Veda Mesajlari Damga Vurdu
Bandirma’da Ilçe Kaymakamliginin düzenledigi bayramlasma töreninde Ilçe Kaymakami Günhan Yazar ve Garnizon Komutani Tuggeneral Oguz Okuyucu Agustos ayi içinde tayinlerinin çikabilecegini ifade ederek Bandirmalilara veda ettiler.

Belediyeye ait bir kafede gerçeklesen protokol bayramlasmasina Ilçe Kaymakami Günhan Yazar, Garnizon Komutani Tuggeneral Oguz Okuyucu, Belediye Baskani Tolga Tosun, Üniversite Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Alpaslan Serel, Emniyet Müdürü Soner Duran, Ilçe Jandarma Komutani Bnb. Mahir Mavi, Kent Konseyi Baskani Serdar Polat, Siyasi partilerin ilçe baskanlari, Muhtarlar ve STK temsilcileri katildilar

Kaymakam Yazar uyardi

Bandirma’daki pandemi vakalarinda azalis olsa da tedbirlerin elden birakilmamasini isteyen Ilçe Kaymakami Günhan Yazar “Uzun zamandan bu yana vaka sayilari tek haneli rakamlarda kaliyordu. Ancak bugün ilk kez tekrar çift haneli rakamlari Bandirma’da gördük. Balikesir asilamada mavi kategoride olsa da asilamada daha iyi noktalara gelmeliyiz. Tüm vatandaslarimi asi olmaya davet ediyorum. Agustos ayi tayinlerin olacagi aydir. Benimde Bandirma’dan tayinim çikabilir. 5 yildan bu yana hep beraber görev yaptik. Bir daha ki bayramda görüsemezsek hepiniz hakkinizi helal edin. Bandirma’da güzel görevler yaptik. Burada olmaktan da onur duydum" dedi.

Garnizon Komutani Tuggeneral Oguz Okuyucu da “ Bende Agustos ayi içinde tayinim dolayisiyla Bandirma’dan ayrilabilirim. Bandirmalilar her zaman askerini bagrina basmistir. Bandirma’da görev yapmaktan her zaman gurur duydum" dedi.

Kisa bir konusma yapan Belediye Baskani Tolga Tosun ise, 18 aydan bu yana Belediye olarak pandemi ile mücadele ettiklerini belirterek “Normallesmeye geçsek de vatandaslarimiz maske, mesafe ve temizlige dikkat etmelidirler. Özellikle bu hastaliktan kurtulmanin tek yolu asi olmaktir. Herkesi asi olmaya çagiriyorum" diye konustu.

Kaynak: İHA