Osmaniye'de Protokol Üyeleri Vatandaslarla Bayramlasti

Osmaniye Valiligi tarafindan düzenlenen program kapsaminda bir araya gelen protokol üyeleri vatandaslarla bayramlasti.

Osmaniye'de Protokol Üyeleri Vatandaslarla Bayramlasti
Osmaniye Valiligince Cumhuriyet Meydani’nda bayramlasma programi düzenlendi.

Vali Erdinç Yilmaz ve kent protokolü vatandaslarla bir araya gelerek bayramlasti. Vali Yilmaz, "Bu bayramda da korona virüs tedbirlerini elden birakmayalim. Mutlaka maskemizi takalim, sosyal mesafe ve hijyen kurallarina dikkat edelim. Ayrica bir kez daha hatirlatmak istiyorum ki, 18 yasin üzerindeki bütün Osmaniyeli hemserilerim asilarini, bütün saglik birimlerimizde randevusuz olarak yaptirabilirler. Korona virüsle mücadelede asi çok önemli. Sunu çok iyi biliyoruz ki korona virüsten kurtulmamizin yolu, birincisi tedbirlere hassasiyetle uymak ikincisi de asimizi yaptirmaktir" dedi.

Yilmaz, "Bildiginiz üzere normallesme sürecinde sehirlerarasi kisitlama kaldirildi. Sehirlerarasi ve sehir içi yolculuklarda trafikte yogunluk yasaniyor. Trafik kurallarina her zaman dikkat etmeliyiz ama bayram tatili yogunlugunda trafik kurallarina hassasiyetle uyalim. Biz devlet olarak, ülke olarak trafikte de daha iyiye gidiyoruz, insallah bu yil da trafik kurallarina daha çok uyuldugu, trafik kazalarinin daha az oldugu bir yil olmasini temenni ediyorum. Bayramimizin hüzne dönmemesi için hepimizin trafik kurallarina uymaya azami derecede gayret göstermesi gerekiyor. Bütün Osmaniyeli hemserilerime trafik kurallarina mutlaka uyalim çagrisinda bulunuyorum" diye konustu.

Bayramlasma programina Milletvekilleri Mücahit Durmusoglu, Ismail Kaya ve Baha Ünlü, 25. ve 26. Dönem Osmaniye Milletvekili Prof. Dr. Ruhi Ersoy, Garnizon Komutani Topçu Albay Gürsel Kanca, Belediye Baskani Kadir Kara, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç, Il Jandarma Komutani Jandarma Albay Zafer Tombul, Il Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumus, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaslar katildi.

Kaynak: İHA