Kaymakam Bayramlasma Töreninde Uyarida Bulundu

Zonguldak’in Eregli ilçesinde Kurban Bayrami dolayisiyla resmi bayramlasma programi düzenlendi.

Kaymakam Bayramlasma Töreninde Uyarida Bulundu
Kdz. Eregli’de Kurban Bayrami dolayisiyla kaymakamlik ve belediyenin isbirligi ile bayramlasma programi düzenlendi.

Inönü Parki’nda bulunan Cam Kafe’de düzenlenen programa Kdz. Eregli Kaymakami Ismail Çorumluoglu, CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtas, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutani Tugamiral Taner Gün, Kdz. Eregli Belediye Baskani Halil Posbiyik, Eregli Cumhuriyet Bassavci Vekili Nuh Boyraz, siyasi partilerin ilçe baskanlari, kurum ve daire amirleri, sivil toplum kuruluslarinin temsilcileri ile çok sayida vatandas katildi.

Kdz. Eregli Kaymakami Ismail Çorumluoglu, konusmasinda bayramlasmayi kisitli imkanlarla pandemi kurallarina uygun olarak yapmayi uygun gördüklerini belirterek, "Pandemi kurallarinin biraz daha yumusatilmasi ile birlikte vatandaslarimiz yogun bir sekilde ailelerini büyüklerini memleketlerini seyahate çiktilar. Bu sebeple yollarimizda su ana kadar Eregli ilçemizde ölümlü kazamiz olmamakla beraber yaralamali çok sayida trafik kazamiz oldu. Bu güzel bayramlari, bu güzel enstantaneleri üzüntüye çevirmeyelim. Trafikte dikkat edelim.” dedi.

“Daha fazla çalisma yönünde gayret gösteriyoruz"

Çorumluoglu, Eregli’de birlik ve beraberlik içerisinde çalismaya özen gösterdiklerini kaydetti.

Çorumluoglu açiklamasinda, “15 Temmuz ve benzeri etkinlikler birlik ve beraberlik içerisindeki kutladigimiz yasadigimiz etkinliklerdir. Siyasi görüsümüz birbirimizden farkli olabilir, yasantimiz da farkli olabilir Eregli’de bu ülkede yasayanlarin iyi bir yasam sürmesi için birlik ve beraberligimizden ödün vermemiz gerekiyor. Eregli’nin, ülkemizin hizmete ihtiyaci var. Insallah biz ekonomimizin daha iyiye gitmesi ile pandemi kurallarinin hafifletilmesi ile birlikte bunu daha rahat gerçeklestirebilecegiz. Ister kabul edin ister etmeyin ne yazik ki pandemi bizim yasantimizi ve ekonomimizi sekteye ugratti. Ne kadar kurallara uyarsak normal yasam ve ekonomiye daha rahat ulasiriz. Eregli güzel bir memleket, burada yasayan arkadaslarimiz belki firsatini biliyorlar, bilmiyorlar ama bizim gibi 30 yildir Türkiye’nin degisik noktalarini gören ve gezen kisi bunu daha net görebiliyor. Daha güzel daha yasanabilir hale getirmek için bizlerin daha fazla çalismasi gerekiyor. Ilçe Kaymakami ve beraberimdeki çalisma arkadaslarimiz, daire amirlerimiz oldugu halde daha fazla çalisma yönünde gayret gösteriyoruz” diye konustu.

Programda davetlilere ikramlarda da bulunuldu.
Kaynak: İHA