Güder, Bayram Namazini Battalgazililerle Birlikte Kildi

Malatya’nin Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, Bayram namazini Eskimalatya’da bulunan 800 Yillik Namazgâhta çok sayida vatandasla birlikte eda ederek, tüm Islam âlemi için dua etti. Güder, Bayram Namazi sonrasi vatandaslarla bayramlasmayi da ihmal etmedi.

Güder, Bayram Namazini Battalgazililerle Birlikte Kildi
Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtali, Battalgazi Ilçe Kaymakami Abdul Kadir Duran, AK Parti Ilçe Baskani Basri Kahveci, Belediye Baskan Yardimcilari, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar ve Battalgazili vatandaslarla birlikte bayram namazini, Eskimalatya’da bulunan 800 Yillik Namazgâhta kildi. Bayram namazina ogluyla gelen Baskan Güder, bayram namazinin ardindan Battalgazi halkiyla tek tek bayramlasti. Bayramlasma sonrasi kisa bir konusma yapan Baskan Güder, tüm Islam aleminin bayramini kutlayip birlik ve beraberlik mesajlari verdi.

“Tüm hemserilerimin bayramini kutluyorum”

Kurban Bayrami’nin Türkiye ve Islam alemine baris, huzur ve kardeslik getirmesi dileginde bulunan Baskan Güder, “Bayramlarimiz kuskusuz kendi içinde çok özel ve derin anlamlar barindirir. Bayramlar; insani degerlerin canlandigi, birlik ve beraberligimizin güçlendigi, toplumsal hayatimiza sevgi ve sayginin hakim oldugu müstesna günlerdir. Bu müstesna günlerden birini daha bugün yasiyoruz. Bayram dedigimiz zaman bir aydinlik, bir sevgi, bir sevinç ve bu güzel duygularinizi disa vurma günüdür. Bugün bana göre bir dua günüdür. Memleketimiz için önümüzdeki günler için, daha güzel günler yasamak ve bu hastaliktan kurtulmak için de hep birlikte dua günüdür. Tüm Battalgazili hemserilerimin, aziz milletimizin ve Islam âleminin Kurban Bayramini en içten dileklerimle kutlar, daha nice bayramlara saglik ve afiyetle ulasmalarini temenni ediyorum. Bayramimiz bayram ola. Insallah güzel, bereketli ve hayirli bayram geçirmeyi Allah bizlere nasip etsin. Hayirli bayramlar diliyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA