Bu Bayramda Bir Sey Degismedi, Kurbanlik Yerine Kendilerini Kestiler

Sakarya’da kurban keserken yaralanan acemi kasaplar hastaneye akin etti.

Bu Bayramda Bir Sey Degismedi, Kurbanlik Yerine Kendilerini Kestiler
Kurban Bayrami’nda kilinan bayram namazinin ardindan kesim yerlerine giden bazi vatandaslar, kazayla kendilerini keserek yaraladi. Sakarya’da bayramin ilk gününde hastanelerin acil servisleri kurban kesmek isterken kazayla kendini kesen vatandaslarla doldu. Biçak, satir ile dikkatsizlik ve acemilikte birlesince, kol ve bacaklarindan yaralanan vatandaslar Sakarya Üniversitesi Egitim ve Arastirma Hastanesi, Toyotasa Ilkyardim Hastanesi, Yenikent Devlet Hastanesi ve ilçe hastanelerinin acillerine basvurdu. Kurbanlik keserken elindeki biçakla kendini kestigini belirten Mehmet Güldüren, eline yaklasik 4 dikis atildigini söyledi.

Kurbanlik hayvana müdahale ederken kazara kolu kesilen Hasan Baki ise koluna dikis atildigini bir sikinti olmadigini kaydederken Hasan Çam ise hayvanin kaba etini keserken bir anlik dikkatsizlik neticesinde elinin kesildigini ifade etti.



Baya fazla dikis atildi, tendonum koptu

Ayagi ve elinde kesik olusan Muhammet Aydin, "Acemi kasap deriyi keserken bir anda elime vurdu. Daha sonrasinda ayagimi da ben kendim yaptim, ben de tam profesyonel degilim. Baya fazla dikis atildi, tendonum koptu. Ayagimda da 10 tane dikis var” diye konustu.

Kaynak: İHA