Baskan Yilmaz'dan Münevver Teyze'ye Bayram Ziyareti

Insan Merkezli Belediyecilik anlayisla çalismalarini sürdüren Yildirim Belediyesi; engelli, hasta ve ihtiyaç sahibi vatandaslarini yalniz birakmiyor. Son 2 yilda, ihtiyaç sahibi 77 vatandasa hasta yatagi desteginde bulunan Yildirim Belediyesi, geçtigimiz ay da ilerleyen yasi nedeniyle yataga bagimli hale gelen Münevver Atak’a hasta karyolasi hediye etmisti. Belediye ekiplerinin adresine kadar getirip kurduklari yatakla birlikte günlük yasami kolaylasan Münevver Teyze, Yildirim Belediye Baskani Oktay Yilmaz’i evine davet etmisti.

Baskan Yilmaz'dan Münevver Teyze'ye Bayram Ziyareti
Yildirim Belediye Baskani Oktay Yilmaz Kurban Bayrami’nin birinci günü Münevver Teyze’yi ziyaret etti. Münevver Teyze ve ailesinin bayramini kutlayan Baskan Oktay Yilmaz, “Yatalak durumda olan Münevver teyzemizin yakinlari Belediyemizin Çagri Merkezi’nden bizlere ulasip, bir hasta yatagina ihtiyaç duyduklarini belirtmisti. Münevver teyzemizin rahat etmesi ve günlük yasaminin kolaylasmasi için kendisine bir hasta yatagi hediye etmistik. Sag olsun o zaman kendisi bize selam gönderip, evine davet etmisti. Biz de bu davete icabet edip, hem teyzemizin bayramini kutlayalim hem de bir ihtiyaci olup olmadigini soralim istedik. Elimizden geldigince, tüm hastalarimiza ve ihtiyaç sahibi vatandaslarimiza destek olmaya gayret ediyoruz. Belediyecilik gönül isidir. Elbette kenti imar ediyoruz, yollar, parklar, tesisler yapiyoruz. Ancak bizim önceligimiz gönülleri yapmak. Rutin belediyecilik hizmetlerini aksatmadan yerine getirirken, ihtiyaç sahibi hemsehrilerimize de destek olacagiz. Kimsenin kendini yalniz hissetmedigi bir Yildirim için gece gündüz çalismaya devam edecegiz” ifadelerini kullandi.

Baskan Oktay Yilmaz’in ziyaretinin kendisini çok mutlu ettigini belirten Münevver Teyze ise; “Baskanimiza sonsuz tesekkür ediyorum. Görevini kusursuz yapan bir baskan kendisi. Böyle bir baskan zor bulunur” diye konustu.

Baskan Yilmaz’a tesekkür eden Münevver Atak’in ailesi de, “Baskanimiz halkin içinden biri. Kapi kapi gezip vatandaslarin dertleriyle ilgileniyor. Biz onu ailemizin bir parçasi olarak görüyoruz” ifadelerini kullandilar.
Kaynak: İHA