Baskan Vekili Hayati Atli'dan Güvenlik Güçleri Ve Saglik Çalisanlarina Bayram Ziyareti

Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel’in yerine vekalet eden Iyi Partili Meclis Üyesi Hayati Atli, Kurban Bayrami’nin ilk gününde görev yapan güvenlik güçleri ile saglik çalisanlarini ziyaret etti. Baskan Vekili Hayati Atli, kamu personelinin yurdun dört bir kösesinde toplumun huzurunu saglamak için fedakarca çalistigina dikkat çekerek "Millet Ittifaki olarak güvenlik güçlerimizin her zaman yaninda olduk" dedi.

Baskan Vekili Hayati Atli'dan Güvenlik Güçleri Ve Saglik Çalisanlarina Bayram Ziyareti


Kusadasi’nda protokol üyeleri Kurban Bayrami’nda da görev yapan kamu personeli ile bir araya geldi. Kusadasi Kaymakami Sadettin Yücel, Kusadasi Belediye Baskan Vekili Hayati Atli, Kusadasi Ilçe Jandarma Komutani Yarbay Mustafa Karagöz, Kusadasi Ilçe Emniyet Müdürü Yardimcisi Fatih Çeitinkaya ve Adnan Menderes Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekani Aziz Bostan’in yer aldigi heyetin ilk duragi Davutlar Mahallesi’ndeki Polis Merkezi Amirligi oldu. Heyet, daha sonra Güzelçamli Jandarma Komutanligi ve kent merkezindeki Sahil Güvenlik Komutanligi’ni da ziyaret etti.

"Güvenlik güçlerimizin yanindayiz"

Tüm güvenlik güçlerinin Kurban Bayrami’ni kutlayan Baskan Vekili Hayati Atli, "Ülkemizin dört bir kösesinde vatandaslarin huzurunu saglamak için büyük bir özveri ile çalisan güvenlik güçlerine ne kadar tesekkür etsek az. Biz Millet Ittifaki olarak güvenlik güçlerimizin her zaman yaninda olduk. Tüm Türkiye’de oldugu gibi Kusadasi’nda da CHP ve IYI Partili yöneticiler, ülkenin refahi ve toplumun kalkinmasi için çalisiyorlar. Bastan basa ülkemizin güvenligini saglayan sizlerle hedefimiz ve temennimiz ayni. Yüreklerimiz her zaman güvenlik güçlerimizle birlikte" diye konustu.



"Sizlere çok sey borçluyuz"

Belediye Baskan Vekili Atli ve diger protokol üyelerinin son duragi ise Kusadasi Devlet Hastanesi oldu. Burada, Covid-19 pandemisi sürecinde büyük bir fedakarlik gösteren saglik çalisanlariyla bir araya gelen Atli, "Sizlere çok sey borçluyuz. Bir buçuk senedir Korona virüs salgini ile mücadelenin baskahramanlari siz oldunuz. Tüm saglik çalisanlarina tesekkürü bir borç bilir ve bayramlarini kutlariz" dedi.

Kaynak: İHA