Antalya Sokaklarinda Ehliyetsiz Sürücü Ile Polisin Nefes Kesen Kovalamacasi

Antalya’da polisin ‘dur’ ihtarina uymayip drift atarak park halindeki 3 araca çarpan ehliyetsiz sürücü, yasanan 35 dakikalik kovalamacanin ardindan yakalandi. Sürücüye, ‘dur ihtarina uymamak’, ‘ehliyetsiz araç kullanmak’, ‘ters yönde araç kullanmak’, ‘drift atmak’, ‘trafik isaret ve levhalarina uymamak’ ve park halindeki 3 araca zarar vermekten 13 bin 388 TL ceza yazildi. Sürücünün polisten kaçis anlariysa vatandaslarin cep telefonuna yansidi.

Antalya Sokaklarinda Ehliyetsiz Sürücü Ile Polisin Nefes Kesen Kovalamacasi


Dün gece saatlerinde yasanan olayda, Muratpasa 100. Yil Bulvari üzerinde bir süpheli araci durdurmak için görev alan polis ekipleri, baska bir aracin hizla geldigini gördü. Ekiplerin ‘dur’ ihtarina uymayan sürücü, ilerlemeye devam etti. Polisin pesine takildigi araç, sirasiyla Bahçelievler, Deniz ve Altindag Mahallelerinin ara sokaklara girdi ve drift atarak kaçmaya basladi.

Kaçarken park halindeki 3 araca da çarparak zarar veren otomobil, yaklasik 35 dakikalik kovalamaca sonucu trafik ekiplerince yakalandi. Içerisinde 4 kisinin daha bulundugu aracin sürücüsü S. K.’un (19) ehliyetsiz oldugu ögrenildi.

13 bin 388 TL ceza yazildi

Sürücüye ‘dur ihtarina uymamak’, ‘ehliyetsiz araç kullanmak’, ‘ters yönde araç kullanmak’, ‘dirift atmak’, ‘trafik isaret ve levhalarina uymamak’ ve 3 araca zarar verdigi için 13 bin 388 TL ceza yazildi. Otomobil ise polis otoparkina çekildi.

Polise yardimci olmak isteyen motosiklet sürücüsü de kovalamacaya katildi

Öte yandan, tüm kovalamaca anlari vatandaslarin cep telefonu kamerasina yansidi. Görüntülerde kaçan sürücünün pesine trafik timi takilirken, bir motosiklet sürücüsünün de hemen arkadan olayi takip ettigi görüldü.

Kaynak: İHA