Yumurtalik Sahili Kurban Bayrami Öncesi Doldu Tasti

Adana’da mavi bayrakli plaji ile turistlerin gözdesi olan Yumurtalik sahili bayram öncesi doldu tasti.

Yumurtalik Sahili Kurban Bayrami Öncesi Doldu Tasti
Adana ve ilçelerinden yerli turistlerin bayramda dinlenme imkani buldugu Yumurtalik sahilinde 2 yildir korona virüs nedeniyle zorlu bir süreç atlatan turizmcilerin Kurban Bayrami tatilinde yogun ilgiden dolayi yüzleri güldü.

Marko Polo Iskelesi, Ayas Kara Kalesi, Lagun Gölleri ve Milli Parki, Ayas Antik Kenti gibi binlerce yillik tarihe de ev sahipligi yapan kent hem tarihi hem de deniziyle ailelerin Kurban Bayrami’nda gözdesi oldu. Kitesurf Merkezi ile Haylazli Plaji doga ve spor tutkunlarinin gözdesi olurken ilçedeki otellerde yer kalmadi.

Otel isletmecileri pandemi kurallarina uyarak müsteri kabul ettiklerini, Kurban Bayrami’nda çok yogunluk yasadiklari için mutlu olduklarini söyledi.



Turistlerden Gülsen Dogan, "Buram buram tarih kokan bir ilçemiz. Lagünü, kumu, flamingolari ile muhtesem. Burasi neden bir Bodrum, Marmaris olmasin. Denizi kumsali çok güzel. Buralara yetkililer biraz daha önem gösterirlerse çok daha güzel olacak" diye konustu.

Yumurtalik ilçe sakini Osman Sahin ise, "Bu bölgenin insaniyiz. Turistlerle birlikte güzel bir eglence var. Muazzam bir kalabalik var. Daha da fazla istiyoruz. Yumurtalik güzel bir yer herkesin gelip görmesini istiyoruz” dedi.

Yumurtalik 9 günlük bayram tatili boyunca yüzde yüz doluluk oranina ulasirken Yumurtalik Kaymakamligi maske mesafe tedbirleri ile yerli ve yabanci turistlere keyifli bir tatil diledi.
Kaynak: İHA