Ucuz Baklava Kuyrugu Havadan Görüntülendi

Kurban Bayrami’na bir gün kala vatandaslar Bahçelievler’de bulunan ucuz baklavaya akin etti. Sicak havadan korunmak için baslarina karton koyan vatandaslarin olusturdugu kuyruk, havadan görüntülendi.

Ucuz Baklava Kuyrugu Havadan Görüntülendi
Kurban Bayrami’na bir gün kala vatandaslar Bahçelievler’de piyasa degerinin altina satilan baklavaya akin etti. Uzun kuyruklar olusturan vatandaslar fiyatindan ve tadindan memnun olduklarini dile getirdi. Tatlici önünde siraya giren vatandaslar yaklasik yarim saat bekledikten sonra dükkanin içine girebiliyor. Vatandaslarin olusturdugu uzun kuyruk havadan görüntülendi. Sicak havadan bunalan vatandaslar için dükkan sahibi karton ve kolonya dagitiyor. Sosyal mesafe kurallarinin dikkat edilemedigi sirada bazi vatandaslarin maske taktigi bazilarinin ise takmadigi görüldü.

Ucuz baklavadan alan vatandaslarin bir çogu, ilk önce süphe ile yaklastiklarini ancak yedikten sonra tadini begendiklerini ifade ettiler.

“Günde toplu alimlarla 2 ton baklava satiliyor”

Magaza Sorumlusu Mehmet Ipekli, “Cevizli baklavayi 19 TL, fistikli baklava 28 TL satiyoruz. Bizim diger magazalardan uygun olmamizin nedeni ham madde üreticisiyiz. Kar marjimizdan çok kisiyoruz. Bize göre baklava lüks degil herkesin evine girebilmesi için böyle fiyatlar veriyoruz. Bize gelen müsteriler hep memnun kaliyor. Günde toplu alimlarla 2 ton baklava satiliyor” diye konustu.



“Mahalle arasinda yapilan baklavacilar gibi degil”

Yaklasik 20 dakika baklava alabilmek için sirada bekledigini ifade eden Izzettin kazan, “Bu dükkandan aldigim ürünler hem güzel hem uygun fiyatli oluyor. Burasi açildigindan beridir sürekli gelip aliyorum. Digerleri gibi degil içi fistik dolu gerçekten fiyati da güzel. Normalde mahalle arasinda yapilan baklavacilar gibi degildir. Mahalle arasinda satilan tatlilar hem pahali hem güzel degil” diye konustu.

Kaynak: İHA