Sile Belediyesi Sokak Konserleri Ile Sezona Hizli Bir Giris Yapti

Sile Belediyesi ilçenin farkli yerlerinde 1 ay sürecek konserler ile ilçe sakinlerini ve misafirlerini müzikle bulusturuyor.

Sile Belediyesi Sokak Konserleri Ile Sezona Hizli Bir Giris Yapti
16 Temmuz - 30 Agustos tarihleri arasinda hafta sonlarini kapsayan konserler ile Sile’yi ve misafirlerini müzikle bulusturmayi amaçlayan Sile Belediyesi, ayni zamanda düzenledigi bu konserler ile küresel salgindan dolayi zor bir dönemden geçen müzisyenlere de destek oluyor.

Caz’dan Pop’a Türk Sanat Müzigi’nden Flamenko’ya birbirinden farkli müzik türlerinin yer aldigi sokak konserlerinde ilçenin farkli noktalarinda ayni anda baslayan konserler meraklilarini kendine çekiyor. Vatandaslarin yogun ilgi gösterdigi etkinlikler yeni normallesme sürecinde motivasyon kaynagi oluyor.

Sile Belediyesi olarak sanatin ve sanatçinin her zaman yaninda oldugunu açiklayan Sile Belediye Baskani Ilhan Ocakli "Birbirinden farkli hem Türk hem de dünya müzikleri ile hemsehrilerimizin ve misafirlerimizin keyifli vakit geçirmeleri için çalisiyoruz. Ilçemizin güzel sokaklarini sanatçilarin icra ettigi müzik dinletileriyle daha da güzellestirdik. Sanata dair sürprizlerimiz ve projelerimiz devam edecek’’ dedi.

Kaynak: İHA