(Özel) Bayram Temizligi Yapan Kebapçiya Hirsizlik Soku

Arnavutköy’de sabah saatlerinde bayram temizligi yapan kebap salonundaki yogunlugu firsat bilen hirsiz, alisveris için kasaya ayrilan 4 bin 800 TL çalarak kayiplara karisti. Yasanan o anlar güvenlik kamerasina yansidi.

(Özel) Bayram Temizligi Yapan Kebapçiya Hirsizlik Soku


Olay, bugün sabah saat 10.30 sularinda Arnavutköy Fatih Caddesi üzerinde bulunan bir kebap salonunda meydana geldi. Kebapçida bulunanlar bayram dolayisiyla detayli temizlik yapmaya basladi.

Bu esnada dükkana gelen bir kisi yogunlugu firsat bilerek, kasada alisveris için ayrilmis olan 4 bin 800 TL’yi alarak kayiplara karisti. Hirsizlik ani da saniye saniye güvenlik kamerasina yansidi.

Emekleri çalmak bu kadar kolay olmamali

Yapilan hirsizlik ile ilgili konusan kebap salonu isletmecisi Eyüp Saglam, “ Sabah dükkanimizi açtiktan sonra ben birkaç isim vardi dükkandan uzaklastim çalisma arkadaslarimiz ise bayram dolayisiyla detayli temizlik yapiyordu. Temizligin yapildigi esnada içerideki yogunlugu fark ediyor ve kolaçan ettikten sonra kasa da bulunan parayi çalarak kayiplara karisiyor. Insanlarin bu pandemi sürecinde emeklerinin çalinmasi gerçekten hiç hos bir durum degil. Bizim burada 7-8 kisinin içerisinde böyle bir sey yapmasi da gerçekten çok ilginç, nasil cesaret bu anlamis degilim” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA