Maltepe'de Freni Bosalan Kamyon Araçlara Çarpti Açiklamasi 2 Yarali

Maltepe’de yokusu çikarken freni bosalan kamyon, geri geri kayarak araçlara çarpti. 2 kisinin yaralandigi kaza güvenlik kameralarina yansidi.

Maltepe'de Freni Bosalan Kamyon Araçlara Çarpti Açiklamasi 2 Yarali
Kaza, aksam saat 19.30 siralarinda Maltepe Ataman Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yokus yukari çiktigi sirada freni bosalan kamyon, geri istikamete dogru hizli sekilde kaymaya basladi.

Kamyon yoldaki araçlara çarparak durabilirken, araçlardaki 2 kisi yaralandi. Olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi. O sirada olay yerinden geçen saglikçi kadin yaralilarin yardimina kostu. Yaralilar olay yerine gelen saglik ekipleri tarafindan en yakin hastaneye sevk edilirken, polis olayla ilgili çalisma baslatti. Etrafta yayalarin az olmasi ve kayan kamyonu fark etmeleri ise faciayi önledi. Meydana gelen kaza güvenlik kameralarina da yansidi.

“Kamyonun freni patlamis, geri geri geldi”

Kazaya tanik olan Umut Sakar, "Burada duruyorduk. Kamyon yukari dogru çikiyordu, freni patlamis galiba geri geri geldi arkadas. Burada da Mercedes bir araç duruyordu. Bagirdik ama heyecan yapti herhalde. Kaydi geri geri geldi, Mercedes’e vurdu. Oradan bizim ticari taksiye vurdu. 4-5 arabaya vurdu arkadas. Genç bir arkadasti kamyonun soförü. Yarali vardi Mercedes’in içinde. Benim gördügüm 2 kisi yaraliydi. Abi biraz suurunu falan kaybetti, bayildi burada. Sonra doktor bir hanimefendi geldi. Tesadüfen buradan geçiyormus. O ilk yardim yapti, sonra ambulans geldi. Ambulanslar falan yardimci oldu. Aldi götürdüler. Allah’tan insan yok yani. Çok agir bir yarali yoktu. Sadece o Mercedes’in içindekiler. Aile biraz yarali çikti ama Allah’a çok sükür daha iyi oldular" dedi.

Kaynak: İHA