Kültür Ve Turizm Bakani Mehmet Nuri Ersoy'dan Kurban Bayrami Mesaji Açiklamasi

'Geride birakmakta oldugumuz zorluklardan yeni hedeflere, yeni rekorlara, sanatla dopdolu yeni bulusmalara uzanan bir döneme birlikte ilerleme temennisiyle sanatçilarimizdan isletmecilerimize, yöneticilerimizden çalisanlarimiza bütün paydaslarimizin Kurban Bayrami'ni ayrica tebrik ediyorum'.

Kültür ve Turizm Bakani Mehmet Nuri Ersoy, geride birakilan zorluklardan yeni hedeflere, yeni rekorlara, sanatla dopdolu yeni bulusmalara uzanan bir döneme birlikte ilerleme temennisiyle sanatçilarin, isletmecilerin ve tüm paydaslarin Kurban Bayrami'ni kutladi.

Kurban Bayrami dolayisiyla yayimladigi kutlama mesajinda Ersoy, ibadetlerin amacinin yaradilistan gelen hasletleri hatirlamak, onlara uygun sekilde yasayip davranmak ve bu yolla Allah'in rizasini kazanmak oldugunu belirtti. Ersoy, sunlari kaydetti:

"Insallah Kurban Bayrami'ni da hep birlikte bu sekilde idrak edelim. Özellikle bugünlerde Allah'in ihsan ettigi bolluk ve zenginlik gibi saglik ve esenligin de diger insanlarin haklarini içerisinde barindiran birer emanet oldugunu hatirlayalim. Kendi sagligimizi koruyarak baskalarinin hayatina da bir koruma sagladigimizi unutmadan, bayramlarimizi omuz omuza, huzurla kutladigimiz günlere geri dönmek için üzerimize düsen görevi yerine getirelim."

Vatandaslarin Kurban Bayrami'ni kutlayan Ersoy, "Geride birakmakta oldugumuz zorluklardan yeni hedeflere, yeni rekorlara, sanatla dopdolu yeni bulusmalara uzanan bir döneme birlikte ilerleme temennisiyle sanatçilarimizdan isletmecilerimize, yöneticilerimizden çalisanlarimiza bütün paydaslarimizin Kurban Bayrami'ni ayrica tebrik ediyorum." ifadelerini kullandi.

Kaynak: AA