Kösk Belediye Baskani Güler'den 'Kurban Bayrami' Mesaji

Kösk Belediye Baskani Nuri Güler Kurban Bayrami dolayisiyla bir kutlama mesaji yayimladi. Baskan Güler, "Bayramlar, dini duygularin perçinlestigi müstesna günlerdir" dedi.

Kösk Belediye Baskani Güler'den 'Kurban Bayrami' Mesaji


Bayramlarin birlik ve beraberlik anlaminda önemli günler oldugunun altini çizen Baskan Güler, “Insanlari birbirine yakinlastiran, sevgi ve dostluk baglarini güçlendiren bir bayrama daha kavusmanin mutlulugunu hep birlikte yasiyoruz. Bayramlar, dini duygularin perçinlestigi, darginliklarin ve kirginliklarin son buldugu, yardimlasma ve dayanisma duygularinin en üst seviyelere çiktigi, birlik ve beraberligimizin güçlendigi müstesna günlerdir. Bayramlar ayni zamanda bir gönül kazanma seferberligidir. Fedakarligin simgesi olan Kurban ibadeti, insanlari birbirine yaklastiran, komsumuzu akrabalarimizi gözetmemize vesile olan anlamli bir ibadettir. Bu bayram bizlere düsen en büyük görev muhtaç insanlarimiza sevgimizi tasimaktir" dedi.



Dini bayramlarda sevinmek kadar, sevindirmenin de önemli oldugunu hatirlatan Güler, "Özellikle, sevindirmenin ön plana çiktigi Kurban Bayrami’nda, yardimlasma ve dayanismanin da geregi olarak darda olanlarin, muhtaç, yoksul, yetim ve kimsesizler ile tedaviye muhtaç durumdaki vatandaslarimizin, sehit ailelerimizin ve gazilerimizin ziyaret edilerek hatirlanmasi, desteklenmeleri ve sevindirilmesi büyük önem tasimaktadir. Bu vesileyle Kurban Bayrami’nin, ülkemize saglik, huzur ve mutluluk getirmesi temennisi ile kesilen kurbanlarin ve yapilan dualarin kabulünü yüce Rabbimden niyaz ediyor, Milletimize ve hemsehrilerimize aileleri ile birlikte daha nice bayramlarda birlikte olmak dilegiyle sevgi ve saygilarimi sunuyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA