Diyarbakir'daki Tatlicilarin Bayram Mesaisi

Kurban Bayrami’na bir gün kala bayram hazirliklari da devam ediyor. Bayram hazirliklarini sürdüren vatandaslar kurbanlik hayvan almanin yani sira misafirlerini en güzel sekilde agirlamak için tatlilar ve sekerler almaya basladi. Bayram telasina giren vatandaslar Diyarbakir’da uzun yillardir tatli sektöründe adeta nam yapan meshur Sitki Usta Kadayifçisi’nin önünde uzun uzun kuyruklar olusturdu.

Diyarbakir'daki Tatlicilarin Bayram Mesaisi
Diyarbakir’a üç kusaktan bu yana hizmet etmenin gururunu yasadigini dile getiren ve geçtigimiz bayramlarda pandeminden dolayi is yapmadiklarini bu bayramda esnafin yüzünün güldügünü belirten meshur Kadayifçi Sitki Usta Isletmecisi Ahmet Altunbay, “Kurban Bayrami bereketiyle geldi, esnafin yüzü güldü. Bayram nedeniyle herkesin oldugu gibi bizlerin de siparisleri artti. Sadece Diyarbakir degil, Istanbul, Ankara, Izmir gibi iller basta olmak üzere Türkiye’nin bir çok noktasindan bunun yani sira da TBMM ve bir çok kurumdan siparislerimizi aldik ve en güzel sekilde hazirlamaya koyulduk. Ürünlerimizi en güzel sekilde hazirlayip ambalajlayip ve gönderdik. Yaklasik 2,5 ton özel ambalajlarimiz sayesinde hazirladigimiz tatlilarimiz tazeligini ve tadini bozmadan daha dayanikli ve daha uzun ömürlü kilarak ilk günkü tazeligini koruyarak müsterilerimize ulastirdik. Bu yüzden Diyarbakir’a hizmet etmenin hakli gururunu yasiyoruz” dedi.



“Zamanla yarisiyoruz, asla kaliteden ödün vermeyiz”

Zamanla yaristiklarini da dile getiren Altunbay, “Diyarbakir merkezde ve ilçelerde 5 ton tatli satisi için siparislerimizi aldik. Onlari da hazirladik ve satisina basladik. Bayrama bir gün kala çok sükür islerimiz her zamanki gibi çok iyi. Müsterilerimiz bizleri tercih ediyor. Zamanla yarisiyoruz, asla kaliteden ödün vermeyiz onun için çok tercih ediliyoruz. Ilgilerinden dolayi müsterilerimze çok tesekkür ederim” diye konustu.



“Tüm tatli çesitleri pancar sekerinden”

Tüm tatli çesitlerinin pancar sekerinden yapildigini da belirten Altunbay, “Isteyen istedigi yere götürüp tahlil yapabilir. Bizim için müsteri memnuniyeti önemlidir. Bizim ürünlerimizde glikoz surup ve yabanci her hangi katki maddesi kullanilmamaktadir. 30 çesit tatli is yerimizde bulunmaktadir. Diyarbakir’da 6 subemiz var tüm subelerimiz ve personellerimizle halkimiza hizmet için büyük çaba sarf ediyoruz. Kadayif künefe, baklava ve dondurma ürünlerimizde kullandigimiz tüm malzemelerimiz kalitelidir. Bize verilen, devredilen bayragi en iyi ve en kaliteli sekilde zirvede tutuyoruz. Iddialiyiz, kalite hiçbir zaman tesadüf degildir. Kaliteye hep bilinçli çabalar sonucu ulasilir” seklinde konustu.



“Derdimiz para degil, halkimiza kaliteli hizmet”

Patentli ve tescilli bir marka olan Kadayifçi Sitki Usta Kadayifçilari’nin tek dertlerinin halka en iyi hizmet oldugunuzda sözlerine ekleyen Altunbay, “Tüm ürünlerimiz dogaldir. Onun için kaliteli müsterilerimiz bizleri tercih ediyor. Derdimiz para degil, biz hizmet için müsteri memnuniyet için variz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA