'Çocugunu Asarak Dövdü' Iddiasi Polisleri Harekete Geçirdi

Küçükçekmece’de bir adamin çocugunu tavana asarak dövdügü iddiasi polis ekiplerini harekete geçirdi. Baba T.K. iki çocuk ve annesi polis ekipleri tarafindan karakola götürüldü.

'Çocugunu Asarak Dövdü' Iddiasi Polisleri Harekete Geçirdi


Olay bugün öglen saatlerinde Küçükçekmece Atatürk mahallesi Dinar sokakta yasandi. Iddiaya göre çocugunu tavana asarak döven babayi komsulari polisi arayarak sikayet etti. Ihbar üzerine olay yerine gelen ekipler çocuguna tavana asarak siddet uyguladigi iddia edilen baba T.K’yi 2 çocugunu ve annesini karakola götürdü. Ailenin karakoldaki islemleri devam ediyor.

Olayi görüntüleyen komsu Hasan Kum “Terasta beklerken bir çocuk çigligi duydum. Karsi tarafta yasayan Suriyeli aileden bir çocugu feci bir sekilde dövdügünü fark ettim. Iple tersten asip o sekilde siddet uyguluyordu. Bunun üzerine bagirdim arkadasa neden böyle yaptigini sordum. Annesi içerinden çikti size ne siz karismayin dedi.

Çocuguna kizabilirsin ama öyle bir siddet uygulayamazsin dedim. Sonra baba disari çikti kapiyi kapattilar. Güvenlik güçlerine haber verdik. En kisa zamanda polisler geldi. Uzun süredir bu binada böyle tartismalar oluyor ama böyle bir siddeti ilk kez gördüm” seklinde konustu.

Kaynak: İHA