Bursa TB Baskani Özer Matli, Islam Aleminin Kurban Bayramini Kutladi

Kurban Bayraminin bu yil pandemi yasaklari olmadan idrak edilecegini belirten, Bursa TB Yönetim Kurulu Baskani ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Özer Matli, “Sevdiklerimizle hasret giderirken lütfen temizlik, maske ve mesafe kurallarina uymayi ihmal etmeyelim” dedi.

Bursa TB Baskani Özer Matli, Islam Aleminin Kurban Bayramini Kutladi
Bursa Ticaret Borsasi (Bursa TB) Yönetim Kurulu Baskani ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Özer Matli, Kurban Bayrami dolayisiyla bir mesaj yayimladi.

Türk milletinin ve Islam âleminin Kurban Bayrami’ni kutlayan Baskan Özer Matli, mesajinda sunlari kaydetti:

“Bayramlar kirginliklarin unutuldugu, dostluk, dayanisma ve hosgörü gibi güzel hislerin pekismesine vesile olan çok özel günlerdir. Millet olarak bir kez daha bizlere paylasmanin en güzel duygu oldugunu hatirlatan mübarek Kurban Bayrami’ni idrak etmenin mutlulugunu yasiyoruz. Geçtigimiz bayramlarin aksine bu bayram pandeminedeniyle sokak kisitlamalari olmadan sevdiklerimizle hasret gidermeimkâni bulacagiz. Ancak bayram sevincini yasarken lütfen tedbiri elden birakmayalim, korona virüs tehlikesinin henüz tam olarak geçmedigini unutmadan, bayram ziyaretlerimizi temizlik, maske ve mesafe kurallarina uyarak gerçeklestirelim.Bu duygu ve düsüncelerle, bir kez daha basta üyelerimiz olmak üzere, tüm hemserilerimizin ve Islam âleminin mübarek Kurban Bayrami’ni kutluyor, birlik ve beraberlik içerisinde saglik dolu nice bayramlara ulasmayi diliyorum.”
Kaynak: İHA