BBP Genel Baskani Destici, Muhsin Yazicioglu'nun Kabrini Ziyaret Etti

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Baskani Mustafa Destici, "Kuzey Kibris Türk Cumhuriyeti (KKTC), insallah hem Türk dünyasina hem de Islam dünyasina büyük bir güç katacak, Türk dünyasinin ve Islam dünyasinin bundan sonra destegini daha güçlü bir sekilde alacaktir." dedi.

Destici, partililerle BBP kurucu Genel Baskani Muhsin Yazicioglu'nun Tacettin Dergahi'ndaki kabrini ziyaret etti. Yazicioglu'nun kabri basinda dualar edildi, Kur'an-i Kerim okundu.

Ziyaretin ardindan gazetecilere açiklamalarda bulunan Destici, yarin Kibris Baris Harekati'nin 47. yil dönümü etkinliklerine katilmak üzere KKTC'ye gideceklerini, bu nedenle kabir ziyaretini bugün gerçeklestirdiklerini aktardi.

Destici, KKTC'de bir dizi program ve etkinlikte vatandaslarla bulusacaklarini belirterek "Kuzey Kibris Türk Cumhuriyeti insallah bagimsiz bir sekilde, güçlü bir devlet olarak yoluna devam edecektir. KKTC, Türkiye Cumhuriyeti devleti ile Azerbaycan ve diger bütün Türk Cumhuriyetleri ile Pakistan basta olmak üzere Islam ülkeleriyle bundan sonra iliskilerini daha da güçlendirecektir. Insallah hem Türk dünyasina hem de Islam dünyasina büyük bir güç katacak, Türk dünyasinin ve Islam dünyasinin bundan sonra destegini daha güçlü bir sekilde alacaktir." diye konustu.

Tüm vatandaslarin Kurban Bayrami'ni tebrik eden Destici, bayramin Türk milleti ve tüm Müslümanlar için hayirlar getirmesi temennisinde bulundu.

Destici, yurt içinde ve disinda terörle mücadele eden güvenlik güçlerinin bayramlarini tebrik ederek sükranlarini sundu, sehitleri rahmetle yad etti.

Vatandaslarin trafik kurallarina azami derecede dikkat etmesini isteyen Destici, "Maalesef bayramlarda bu trafik yogunlugundan dolayi trafige ve kazalara kurban veriyoruz." ifadelerini kullandi.

Kaynak: AA