Baskan Tavli, Kurban Pazarligi Yapti, Vatandaslarin Bayramini Kutladi

Ordu’nun Ünye Belediye Baskani Hüseyin Tavli, Kurban Bayrami arifesinde yogunlugunun yasandigi hayvan pazarini ziyaret ederek, vatandaslarla bir araya geldi. Baskan Tavli, gezi sirasinda karsilastigi pazarliga da eslik ederek saticinin ve alicinin anlasmasini sagladi.

Baskan Tavli, Kurban Pazarligi Yapti, Vatandaslarin Bayramini Kutladi
Ünye Belediye Baskani Hüseyin Tavli, Kurban Bayrami arefesinde Belediye Hayvan Pazarini ziyaret etti. Beraberinde AK Parti Ünye Ilçe Baskani Kenan Selim Argan ilgililer ile birlikte pazar yerini ziyaret eden Baskan Tavli, vatandaslarin bayramlarini da kutladi. Baskan Tavli’nin ziyaretinde kimi zaman ilginç anlar da yasandi. Bir kurbanlik alisverisine denk gelen Tavli, alici ve satici arasinda ki pazarligi yapti. Siki pazarlik sonucu 13 bin liraya anlasma saglayan Baskan Tavli, alici ve saticiya hayirli olmasini diledi.

Ünye Belediye Baskani Hüseyin Tavli’ya hayvan pazarini ziyaretinde vatandaslardan tesekkür geldi. Vatandaslar, pazarda yeni yapilan düzenlemelerden oldukça memnun olduklarini ifade ettiler. Baskan Tavli ziyaretinde ayrica, hayvan pazarinda vatandaslarin çay içebilecekleri, rahatlikla namazlarini kilabilecekleri ve dinlenebilecekleri yeni bir kapali alan yapacaklarinin müjdesini de verdi.
Kaynak: İHA