Antalya'da 2 Yasindaki Kayip Ecrin Için Umutlar Sabaha Kaldi

Antalya’nin Serik ilçesinde ekipler çardaktaki ailesinin yanindan ayrilip gözden kaybolan ve bir daha haber alinamayan 2 yasindaki Ecrin için alarma geçti. Arama kurtarma ekiplerinin saat 16:00 da baslayan ve gecenin geç saatlerine kadar devam eden çalismalarindan sonuç alinamayinca umutlar sabaha kaldi. Bölgede Ecrin’den bir iz arayan arama kurtarma ekipleri suyu keserek seviyesini düsürüp didik aradiklari dere yataginda çalismalara sabah yeniden baslayacak.

Antalya'da 2 Yasindaki Kayip Ecrin Için Umutlar Sabaha Kaldi


Serik ilçesine bagli Kadriye Mahallesinde saat 15.00 siralarinda meydana gelen olayda, çardakta kalan baba Ferhat ve anne Zübeyde Keskin’in 2 yasindaki kiz çocugu Ecrin Keskin, bir anda gözlerden kayboldu. Çocugun olmadigini fark eden baba Ferhat Keskin etrafta çocugunu arasa da bulamadi. Aile, yakin bölgede bulunan bir derenin olmasindan dolayi endise duyarak durumu 112 Acil Çagri Merkezine bildirdi. Ihbarin ardindan bölgeye Antalya Emniyet Müdürlügü Deniz Sube Müdürlügü’ne bagli dalgiçlar ile arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Ailenin endiseli bekleyisi sürerken, Besgöz deresi ve çevresinde Deniz Polisi ile IHH arama kurtarma ekiplerinin katildigi çalismalarda dere içinde bir terlik bulundu ancak aile, terligin Ecrin’e ait olmadigini söyledi.

Gece geç saatlere kadar demir çubuklarla didik didik aranan dere ve çevresinde Ecrin’e ait bir ize rastlanilmadi.Ecrin için arama çalismalarinin sabah yeniden baslayacagi bildirildi.

Kaynak: İHA