Yayaya Çarpip Ölümüne Sebep Olan Sürücü Yakalandi

Izmir’in Konak ilçesinde kaldirimda yürüyen yayaya çarpip ölümüne sebep olan ve olayin ardindan kaçan otomobil sürücüsü kiskivrak yakalandi. Sürücünün emniyetteki islemleri sürüyor.

Yayaya Çarpip Ölümüne Sebep Olan Sürücü Yakalandi
Kaza, saat 07.30 siralarinda Umurbey Mahallesi Halkapinar Kavsagi’nda meydana geldi. Iddiaya göre, sürücüsü Konak yönünden Çinarli istikametine seyir halinde olan Cengiz K. idaresindeki 35 DE 0755 plakali otomobil kontrolden çikti. Kavsak yakininda takla atan otomobil, yol kenarinda yürüyen Ali Ihsan Yardim’a (43) çarpti. Kazanin ardindan sürücü Cengiz K., aracin içinden çikip kaçarak kayiplara karisti. Kazayi gören çevre sakinleri durumu polis ve saglik ekiplerine bildirdi. Ihbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri, kazanin oldugu bölgeyi güvenlik çemberine alirken Halkapinar Kavsagi bir süreligine trafige kapatildi. Saglik ekiplerinin yaptigi incelemede takla atan otomobilin çarptigi ve özel bir sirkette is güvenligi uzmani olarak çalistigi ögrenilen Ali Ihsan Yardim’in hayatini kaybettigi belirlendi. Talihsiz adamin cansiz bedeni savcinin yaptigi incelemenin ardindan Izmir Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi.

Kiskivrak yakalandi

Öte yandan, kazanin ardindan kaçan otomobil sürücüsünü yakalamak için polis ekipleri çalisma baslatti. Konak Ilçe Emniyet Müdürlügü Suç Önleme ve Arastirma Büro Amirligi ekipleri, yaptiklari çalisma sonucu sürücü Cengiz K.’yi yakaladi. Gözaltina alinan Cengiz K., sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.
Kaynak: İHA