Tartistigi Adamin Aracini Duvara Çarpti, Biçakla Saldirinca Agir Yaralandi

Denizli’de tartistigi arkadasinin aracini alarak süratle duvara vuran sahis hincini alamayinca biçakla saldirdi. Büyüyen kavgada bir kisi agir yaralanirken 3 kisi vücudunun çesitli yerlerinden yaralandi.

Tartistigi Adamin Aracini Duvara Çarpti, Biçakla Saldirinca Agir Yaralandi
Olay, Merkezefendi ilçesi Akçesme Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Ibrahim Bozkurt yanindaki Medina O. ve Firuzan A. ile birlikte Veyis G. ve Mustafa B.’nin ofisine gitti. Daha sonra aralarinda çikan tartisma sonucu Ibrahim Bozkurt, yabanci uyruklu kiz arkadasi Medina O.’yu yanina alarak, Mustafa B. Ile Veyis G.’nin sirket araciyla isyerinin duvarina süratle çarpti. Hincini alamayan Ibrahim Bozkurt, yanindaki biçakla Mustafa B., Veyis G. ve yine yabanci uyruklu Firuzan A.’ya saldirdi. Arbede sirasinda Ibrahim Bozkurt agir yaralanirken Veyis G., Mustafa B. ve Firuzan A., vücudunun çesitli yerlerinde biçakla yaralandi.

Olayi anlatan Medina O., “Bayan arkadasimin sevgilisi bizi buraya davet etti, misafir olarak buraya geldik. Iki bardak alkol içtik. Arkadasimin sevgilisi, kiz arkadasinin sanirim eski sevgilisini benim erkek arkadasima taniyip tanimadigi sordu. Daha sonra ise kavga çikti. Kiz arkadasimin sevgilisi ya da elemani erkek arkadasimi biçakladi” dedi.

Yerde kanlar içerisinde yatan Ibrahim Bozkurt saglik ekipleri tarafindan Pamukkale Üniversitesi Hastanesine diger yaralilar ise çevre hastanelere kaldirildi. Ibrahim Bozkurt durumunun ciddiyetini korudugu ögrenildi.

Olayla ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA