Tartistigi Esini Çocuklarinin Önünde Öldürdü

Karabük’te evli ve iki çocuk annesi kadin, tartistigi esi tarafindan çocuklarinin önünde biçaklanarak öldürüldü.

Tartistigi Esini Çocuklarinin Önünde Öldürdü
Olay, Besbinevler Cumhuriyet Mahallesi 53. Sokak’ta bulunan Mimar Sinan Sitesi Çardak Apartmani’nda meydana geldi. Vedat D. (43), henüz bilinmeyen bir nedenle esi Hatice Çetin D. ile tartisti. Tartismanin kavgaya dönüsmesi üzerine koca eline aldigi biçagi çocuklarinin önünde esinin boynuna savurdu. Kanlar içinde kalan talihsiz kadin yere yikilirken, esini hareketsiz bir sekilde gören Vedat D., kendisini de biçaklayarak yaraladi.

Komsularin haber vermesi üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Saglik ekiplerinin ilk müdahalesinin ardindan iki çocuk annesi Hatice D. Özel Medikar Hastanesine, cani koca Karabük Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirildi.

Agir yaralanan anne kaldirildigi hastanede yapilan tüm müdahalelere ragmen hayatini kaybetti. Olayla ilgili inceleme baslatildi.

Gazetecilere konusan dede Hayri D., "Ara ara kavga ediyorlardi. ‘Sarj aletini alacagim’ diye gelmis buraya. Bu olayi yapmis. Bilsem yollar miyim onu. Ben geline yalvardim, baristirayim diye. ‘Barismam baba’ dedi.

Gelin ara sira birakacagim diyordu. Bu çocuklari anasiz babasiz yetim biraktirmam dedim" ifadelerini kullandi.

Öte yandan, çift arasinda uzun süredir siddetli geçimsizlik nedeniyle tartismalar yasandigi ögrenildi.
Kaynak: İHA