AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Usta Ile Karatay Belediye Baskani Kilca'dan Esnaf Ziyareti

AK Parti Genel Baskan Yardimcisi ve Konya Milletvekili Leyla Sahin Usta, Karatay Belediye Baskani Hasan Kilca, AK Parti Konya Il Baskan Yardimcisi Ali Deresoy, AK Parti Karatay Ilçe Baskani Mehmet Genç, AK Parti il ve ilçe teskilat mensuplari, Karatay'da esnaf ziyareti yapti.

Belediyeden yapilan yazili açiklamaya göre, Usta ve Kilca ile AK Parti teskilat mensuplari, ziyaretler kapsaminda Mevlana Çarsisi'nin dönüsümü nedeniyle çarsi esnafina tahsis edilen geçici satis alanlarindaki esnafla bir araya geldi.

Esnafin talep ve ihtiyaçlarini dinleyen Usta, Kilca ve beraberindeki teskilat mensuplari, daha sonra Karakayis Caddesi üzerinde faaliyet gösteren esnafla da bulustu.

Açiklamada ifadesine yer verilen Usta, Konya belediyelerinin çok güzel hizmetlere imza attigini vurgulayarak, su degerlendirmede bulundu:

"Konyamiza hizmet etmek için Sayin Cumhurbaskanimiz basta olmak üzere kabinemiz, valiligimiz, tüm kamu kurum ile kuruluslarimiz, partimizin bütün kademeleri ve belediyelerimiz gönül birlikteligiyle çalisiyor. Belediyelerimiz de bu konuda çok güzel islere imza atiyor. Özellikle salgin döneminin agir sartlarina ragmen hemsehrilerimizin hizmetinde oldular. Karatay Belediyemiz de bu noktada ilçemizin güzellesmesi, ilerlemesi için canla basla çalisiyor. Bu vesileyle Karatay Belediye Baskanimiz Sayin Hasan Kilca ve ekibini tebrik ediyorum. Insallah bugüne kadar oldugu gibi bundan sonra da azimle, sevgiyle ve vatandaslarimizin duasiyla daha güzel yarinlara hep beraber ulasacagiz."

Kilca da vatandaslar ve esnafin huzuru, mutlulugu için yogun bir gayretin içinde olduklarini belirterek bu çabayi arttirarak sürdüreceklerini ifade etti.

Usta, Kilca ve teskilat mensuplari, esnaf ziyaretinin ardindan Karatay Lavanta Bahçesi ile Karaaslan Hobi Bahçesi'nde de incelemelerde gerçeklestirdi.

Karatay Lavanta Bahçesi'nin sehre farkli bir hava kattigini vurgulayan Usta, sunlari kaydetti:

"Karatay Belediyesi tarafindan kentimize kazandirilan bu güzel bahçe, ilçemiz ve ilimiz için vazgeçilmez bir yer oldu. Karatay Lavanta Bahçesi, kokusu ve güzel görüntüsüyle ilçemizi çok güzel süslüyor ve sehrimize bambaska bir hava katiyor. Buradaki güzel kokuyu içine çekmek isteyen, bu güzel manzarada fotograf çektirmek isteyen misafirlerimizle Karatay Lavanta Bahçemiz, gelecekte çok daha önemli bir turizm merkezi haline gelecek. Bu güzel proje dolayisiyla Belediye Baskanimiz Sayin Hasan Kilca'ya tesekkür ediyorum."

Kilca ise bahçenin vatandaslar tarafindan çok sevildigini, kisa sürede binlerce misafiri agirladiklarini belirterek, görsel sölen yasamak isteyen herkesi hasat dönemine kadar Karatay Lavanta Bahçesi'ne davet etti.

Kaynak: AA