Açik Havada Sinema Keyfi Açiklamasi Vatandaslar, 15 Temmuz Konulu Filme Yogun Ilgi Gösterdi

Kirikkale’de açik hava sinema etkinliginde vatandaslar, FETÖ’nün 15 Temmuz’daki darbe girisimini konu alan "Börü" filmine yogun ilgi gösterdi.

Açik Havada Sinema Keyfi Açiklamasi Vatandaslar, 15 Temmuz Konulu Filme Yogun Ilgi Gösterdi
Kirikkale Belediyesi, yaz etkinlikleri kapsaminda açik hava sinema etkinligi düzenledi.

Aileleriyle birlikte açik hava sinemasini izlemek üzere Büyük Sehir Parki’na akin eden vatandaslara belediye tarafindan patlamis misir ikraminda bulunuldu. Etkinlik için parka gelen vatandaslar, FETÖ’nün 15 Temmuz’daki darbe girisimini konu alan "Börü" filmini izledi. Belediye Baskani Mehmet Saygili’da vatandaslara eslik etti.

Harika bir organizasyon oldugunu dile getiren Özlem Açar, "Filmi izlemeye geldim harika bir organizasyon. Kirikkale Belediye Baskanimiza tesekkür ediyorum. Bize böyle bir organizasyonu sundugu için. Sosyallestik güzel oldu. Pandemiden sonra çok iyi geldi. Tesekkür ederim" dedi.

Pandemi yasaklarinin kalkmasiyla birlikte yapilan bu tür etkinliklerin devaminin olmasini isteyen Yunus Emre Yigitcan, "Yasaklar kalkti. Yasaklarin kalkmasinin ardindan da böyle bir etkinlik düzenlendi.

Belediye Baskani Mehmet Saygili’ya tesekkür ediyorum. Böyle bir etkinlik düzenledigi için. Insallah devami gelir. Maskelerimizi de çikardigimiz zamanlari da görürüz" seklinde konustu.

Almula Durmaz (13), "Bu organizasyon bence halkimiz için çok güzel. Ben sevdim begendim. Etkinliklerin devaminin gelmesini isterim" diye konustu.

Pandemiden sonra güzel bir etkinlik oldugunu belirten Yusuf Saydam (14), organizasyonda emegi geçen belediye baskani ve personeline tesekkürlerini iletti.
Kaynak: İHA