'Turkcell Platinum Istanbul Night Flight' Konser Serisi Agustosta Baslayacak

Bu yil dünya starlarinin sahne alacagi "Turkcell Platinum Istanbul Night Flight" konser serisinin altinci sezonu agustosta müzikseverlerle bulusacak.

Turkcell Platinum'un ana sponsorlugunda, Events Across Turkey organizasyonuyla düzenlenecek konserlerin tarihleri açiklandi.

Bu yil 21 Agustos-26 Kasim tarihleri arasinda düzenlenecek konserler, Harbiye Cemil Topuzlu Açikhava Tiyatrosu, Aspendos Antik Tiyatro ve Volkswagen Arena'da gerçeklestirilecek.

Konserler, Kovid-19'a karsi uygulanan kontrollü normallesme sürecinde belirtilen önlemler kapsaminda mekanlarin dezenfekte edilmesi, etkinligin maske takilarak takip edilmesi, oturma düzeninin sosyal mesafe kuralina uygun olarak yapilmasi gibi kosullar saglanarak yapilacak.

Program kapsaminda 21 Agustos'ta 60 kisilik Night Flight Symphony Orkestrasi, "Star Wars Cinema Symphony" performansiyla Harbiye Cemil Topuzlu Açikhava Tiyatrosu'nda sahne alacak.

27 Agustos'ta Joshua Bell, 31 Agustos ile 21 Eylül'de An Epic Symphony ve Hayko Cepkin, 2 Ekim'de An Epic Symphony-Karsu, 10 Ekim'de An Epic Symphony-Manga, 18 Ekim'de Best of Soundtrack Symphony ve Okan Bayülgen, 29 Ekim'de An Epic Symphony-John Malkovich-Batuhan Mutlugil ve 26 Kasim'da An Epic Symphony-Gaye Su Akyol konserleri dinleyicilerin begenisine sunulacak.

Kaynak: AA