Kocasinan Ilçenin Gelecegine Yatirim Yapiyor

Altyapi çalismalariyla adindan söz ettiren Kocasinan Belediyesi, ilçe genelinde sürdürdügü yol yenileme, çevre düzenleme ve asfalt çalismalariyla 30-40 yillik yatirim gerçeklestiriyor. Gelecek nesillere daha güzel bir Kocasinan birakmak için çalistiklarini belirten Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, sehrin altyapisini güçlendirdiklerini söyledi.

Kocasinan Ilçenin Gelecegine Yatirim Yapiyor
Kocasinan, yenileme çalismalariyla örnek teskil ettigine dikkat çeken Baskan Çolakbayrakdar, altyapi, üstyapi, kaldirim, yol yapimi ve kentsel dönüsüm ile yepyeni bir Kocasinan insa edeceklerini ifade etti.

Modern belediyecilik anlayisiyla çalistiklarinin altini çizen Baskan Çolakbayrakdar, sunlari kaydetti;

“Daha konforlu Kocasinan için her alanda çalismalarimiz araliksiz sürüyor. Bir yandan yeni yollar yaparken diger yandan ise eskimis yollari yeniliyoruz. Fen Isleri Müdürlügümüz tarafindan Kocasinan’in her bir mahallesinde çalismalar yogun bir sekilde devam ediyor. Kocasinan’imizin, degisimini ve dönüsümünü hizli bir sekilde devam ettiriyoruz. Mahallelerin ihtiyaçlarini teker teker yerinde tespit ederek, çözüm üretiyoruz. Her bir mahallemizi Kocasinan’a deger katacak sekilde yenileyecegiz.”

Baskan Çolakbayrakdar, Kocasinan’in dört bir yaninda yeni yollar yaparak ve mevcut yollari yenileyerek, ulasimi daha konforlu hale getirdiklerini sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA