Gelecek Partisi Genel Baskani Davutoglu, Partisinin Hatay 1. Olagan Il Kongresi'ne Katildi

Gelecek Partisi Genel Baskani Ahmet Davutoglu, partisinin Hatay 1. Olagan Il Kongresi'ne katildi.

Davutoglu, kongrede ve bazi ziyaretlerde bulunmak üzere geldigi Hatay'da, Antakya Ticaret ve Sanayi Odasi Baskani Hikmet Çinçin'i ziyaret etti, tarihi Uzun Çarsi'da esnafla bir araya geldi.

Daha sonra Hatay Büyüksehir Belediyesi Meslek Edindirme Kurslari (HATMEK) Salonu'nda düzenlenen partisinin Hatay 1. Olagan Il Kongresi'ne katilan Davutoglu, Gelecek Partisi'nin toplumu yüceltmek için kuruldugunu söyledi.

Partilerini hiçbir insanin dislanmadigi, ötekilestirilmedigi bir ilke üzerine kurduklarini belirten Davutoglu, "Bütün vatandaslarimiza insan nazariyla bakariz ve o insan kimligini öne koyar, bütün kimlikleri onun arkasina siralar, sonra da bu al bayragin altinda aziz Türkiye Cumhuriyeti vatandaslari olarak hepsini kucaklariz, kimseyi dislamayiz." dedi.

Partisinin Hatay'da örgütlenmesine katkida bulunan herkese tesekkür eden Davutoglu, kongrenin hayirlara vesile olmasi temennisinde bulundu.

Davutoglu, daha sonra Hatay Büyüksehir Belediye Baskani Lütfü Savas'i ziyaret etti. Ardindan kanaat önderleri ve sivil toplum kurulusu temsilcileriyle bir restoranda bir araya gelen Davutoglu, son olarak Uzun Çarsi içerisindeki Kursunlu Han'da düzenlenen gençlik bulusmasi programina katildi.

Kaynak: AA