Dogasever Vatandas Uçurumun Kenarinda Bir Gün Kalarak Siirt'i Tanitiyor

Siirt’te yasayan dogasever Kadir Özdemir, uçurumun kenarinda bir gün geçirerek bulundugu yerin tanitimini sosyal medya hesabindan yaparak doga harikasi ve Akdeniz kanyonlarini aratmayan Botan Vadisinin güzelliklerini herkesin görmesini saglamayi hedefliyor.

Dogasever Vatandas Uçurumun Kenarinda Bir Gün Kalarak Siirt'i Tanitiyor
Özdemir, çadirini ve birkaç esyasini alarak Botan Vadisinin kenarinda bulunan uçurumun dibine yerlesti. Amacinin Siirt’teki doga harikasi yerleri sosyal medya hesabindan tanitmak oldugunu söyledi.

Siirt merkeze bagli Gökçebag beldesine giden Özdemir, Botan Vadisinin kenarindaki uçurumun dibine çadirini kurarak, doga harikasi Botan Vadisinin tanitimi yapmak ve bu güzellikleri herkesin görmesini saglamak için böyle bir akim baslattigini dile getirdi. Özdemir, “Siirt’in güzelliklerini manzaralarini kesfediyorum. Siirt’ten 5 kilometre uzakta olan Gökçebag beldesine geldik. Burayi tanitiyoruz, burada kamp kuruyoruz. Hobim Siirt’in en yüksek daglarinda kahvalti yapmak ve aksam yemegi yemek. Aksam yemegimizi burada yiyecegiz. Hobimdir bu benim. Siirt’in güzelliklerini kesfediyorum. Insanlara gösteriyorum buranin Siirt olduguna inanmiyorlar. Türkiye’nin her yerinden Botan Vadisine geliyorlar. Bu beni daha çok mutlu ediyor. Bunlari insanlardan duymak asiri sekilde beni mutlu ediyor. Amacim Siirt’ti tanitmak bu muazzam manzarayi göstermek. Burasinin Siirt olduguna inanmiyorlar bazi insanlar. Diyorlar burasi farkli bir cennet. Amacim burayi tanitmaktir” dedi.

Kaynak: İHA