Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Erbakan Partisinin Fatih Ilçe Kongresine Katildi

Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Fatih Erbakan, partisinin Fatih Ilçe Baskanligi 2. Olagan Kongresi'ne katildi.

Erbakan, Karagümrük Stadinda düzenlenen Yeniden Refah Partisi Fatih Ilçe Baskanligi 2. Olagan Kongresi'nde yaptigi konusmada, kongrenin hayirlara vesile olmasini diledi.

Milli Görüs Hareketinin kurucusu 54. Hükümetin Basbakani merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan'in hayatindaki en büyük düsturun "asla vazgeçmek olmadigini" dile getiren Erbakan, Ebu Eyyub El Ensari, Fatih Sultan Mehmet ve Sultan 2. Abdülhamid Han'in, Erbakan hoca ile ortak yönleri oldugunu belirterek, bu yönlerden birinin vazgeçmemek digerinin ise tirnaklari ile söke söke almak oldugunu ifade etti.

Fatih Erbakan, Ebu Eyyub El Ensari Hazretlerinin 90 yasinda Istanbul’un fethi için savastigini, merhum Necmettin Erbakan’in da hastane odasinda son nefesine kadar teskilat çalismalarini sürdürdügünü söyledi.

Necmettin Erbakan’in Sultan Abdülhamid Han gibi bedel ödemek pahasina dahi olsa dünya siyonizmine boyun egmedigini belirten Fatih Erbakan, merhum Erbakan'in, Iran ve Irak’a uygulanan ambargoyu deldigini ve ABD’nin istediklerinin tam tersi icraatlara imza attigini kaydetti.

Fatih Erbakan, merhum liderleri Erbakan Hocanin da Milli Görüs’ü 1994 ve 1997’de tirnaklari ile sökerek zafere tasidigini söyledi.

Kongrede Fatih Ilçe Baskanligina Mahmut Öztürk seçildi.

Kaynak: AA