Turizmci Riza Ersoy, GETOB Baskanligina Adayligini Açikladi

Marmaris'te turizmci Riza Ersoy, Güney Ege Turistik Otelciler ve Isletmeciler Birliginin (GETOB) yapilacak olagan kongresinde baskanliga aday oldugunu açikladi.

Ailesinin sahip oldugu otellerin üst düzey yöneticisi olan Ersoy, yaptigi yazili açiklamayla, çaba ve emeklerinden ötürü tüm baskanlara, yönetim kurulu üyelerine, genel kurul üyelerine ayri ayri tesekkür ve sükranlarini ileterek GETOB'un eylülde yapilacak genel kurulunda baskanliga aday oldugunu duyurdu.

Birligin kuruldugu ilk günden bu yana oldukça basarili islere imza attigini ve bölgenin turizm sektöründe adinin duyulmasina, kalkinmasina en iyi sekilde vesile oldugunu aktaran Ersoy, yaklasik 10 yil GETOB'un baskan yardimciligini görevini layikiyla yerine getirdigini ifade etti.

Ersoy, baskan yardimciligi görevi boyunca ailesi olarak gördügü birligin yasadigi zorluklari, elde ettigi basarilari en yakin takipçilerinden birisi olarak otelcilere ve hayatina deger katan birlige gönül borcu bulundugunu vurguladi.

GETOB'a gönül borcunu ödemenin zamani geldigini, 20 yildan fazla üyesi bulundugu otelcilerin verdigi güç ve destekle aday olmaktan onur ve seref duydugunu kaydeden Ersoy, açiklamasini söyle sürdürdü:

"Seçimlerin bir mücadeleden çok, daha iyiye, daha güzele ulasmak için bir firsat olduguna inaniyorum. Hepimiz ülkesi, ili, ilçesi için yararli isler yapan bu kiymetli ailenin etkin ve önemli fertleriyiz. Bu anlamda gerek uzun yillar boyunca baskan yardimciligi sürecinde edindigim tecrübelerle, gerekse sahip oldugum inanç ve azimle, Eylül ayinda yapilacak olan seçimde bayragi onurlu bir sekilde devralip daha da yukarilara tasiyacagimiza olan inancim tam. Bu süreçte sizlerle ve degerli yönetim kurulu üyelerimizle birlikte el ele, gönül gönüle, bölge turizmine büyük katkilar saglayacagimiza ve ülkece yasadigimiz zorluklari 'birligimizle birlikte' asacagimiza dair en ufak bir süphe tasimiyorum."

Yakin bir zaman içerisinde yapacaklarini, taahhütlerini maddeler halinde ve detayli bir sekilde anlatacagini belirten Ersoy, "Yine içinizden olusturup yakin zamanda takdim edecegim yönetim kurulu adaylarimizi da görüslerinize sunacagim. Fakat ana ve öncelikli hedefimin, özellikle son bir buçuk yildir Kovid-19 salgini nedeniyle çok kötü zamanlar yasayan sektörümüzü ayaga kaldirmak olacagini net bir sekilde söylemek istiyorum. Bu anlamda gereken siyasi ve iktisadi her gücü kullanacagimdan kesinlikle ve kesinlikle emin olmanizi istiyorum." ifadelerini kullandi.

Kaynak: AA