Salih Seremet Ortaokulu Ögrencilerinin TÜBITAK Sergisi Büyüledi

Salih Seremet Ortaokulunun 102 ögrencisinin olusturdugu fen bilimlerinden matematige, Türkçeden teknoloji tasarima kadar 23 proje ziyaretçiler tarafindan büyük begeni aldi.

Salih Seremet Ortaokulu Ögrencilerinin TÜBITAK Sergisi Büyüledi
Okul Müdürü Nurettin Kendüzler, TÜBITAK 4006 sergisinin açilisini Osmangazi Ilçe Milli Egitim Müdür Vekili Hasan Ali Tüzen, Sube müdürleri Kadir Yikilmaz, Mustafa Baltaci, Hasan Toksoy ve Mehmet Isleyen ile birlikte yapti. Kendüzler’i meslektaslari da yalniz birakmadi. Osmangazi Ilçesinde egitim veren 21 okulun müdürü ile Yildirim ilçesinde egitim veren 3 okulun müdürü de TÜBITAK 4006 sergisinin açilisina katildi.

Salih Seremet Ortaokulu 4006 TÜBITAK Bilim Fuari sergisini ziyaret eden ve ögrencilerin hazirladigi projeleri dikkatle inceleyen Osmangazi Ilçe Millî Egitim Müdür Vekili Hasan Ali Tüzen ile Sube Müdürleri, serginin gerçeklestirilmesinde emegi geçen idareci, ögretmen ve ögrencileri tebrik etti.

8-9 Haziran tarihlerinde açik olan sergiyi veliler ve farkli okullarin ögrencileri de gezme imkani olacak. Okul Müdürü Nurettin Kendüzler, geçtigimiz yil salgin sebebiyle yapilamayan TÜBITAK Bilim Fuarina bu yil 23 proje ile katildiklarini söyledi
Kaynak: İHA