Emniyet Müdürü Sahne, Yenisehir Ilçesindeki Muhtarlarla Bir Araya Geldi

İçel Emniyet Müdürü Mehmet Sahne, merkez yenisehiir ilçesindeki muhtarlarla bir araya geldi.

Emniyet Müdürü Sahne, Yenisehir Ilçesindeki Muhtarlarla Bir Araya Geldi
Yenisehir Kaymakami Mustafa Kiliç, Emniyet Müdür Yardimcisi Mehmet Diyaddin Özer ve Yenisehir Ilçe Emniyet Müdürü Serdar Yavuz’un da katildigi polis evindeki toplantida, suç ve suçlularla mücadele çalismalari kapsaminda muhtarlarin rolü üzerinde duruldu.

Muhtarlardan, mahallelerinde yasanan sikintilarla ilgili çalismalarda emniyetle isbirligi içerisinde olmalarini, gelen ihbarlari ivedilikle bildirmelerini isteyen Sahne, "Muhtarlarimiz toplumun sorunlarini çözmek için halkin iradesinin birlestigi, temsil edildigi noktadir. Belki bir garibanin siginagidir. Kamunun halkla kontak kurdugu noktadir. Bu bakimdan sik sik muhtarlarla bir araya gelmeye, onlarla hasbihal etmeye çalisiyoruz” dedi.

Covid-19 ile mücadelede görevlerini özveriyle yerine getiren muhtarlarin, vatandasin ihtiyaçlarinin giderilmesi noktasinda var güçleriyle çalistiklarini kaydeden Sahne, ayni zamanda milletin isteklerinin ilgili birimlere ulastirilmasi ve çözümü konusunda da faaliyette bulunduklarini söyledi.

Sahne, İçel’in daha huzurlu ve yasanabilir bir hale gelmesinde muhtarlarin katkilarini vurgulayarak, "Kapimiz her zaman size açik” ifadelerini kullandi. Sahne, muhtarlara desteklerinden dolayi tesekkür etti.
Kaynak: İHA