Ankara'da Sel Açiklamasi Araçlar Sürüklendi, Caddeler Sular Altinda Kaldi

Ankara’da etkili olan saganak yagis sonrasi sel meydana geldi. Caddeler sular altinda kalirken, arabalar sürüklendi.

Ankara'da Sel Açiklamasi Araçlar Sürüklendi, Caddeler Sular Altinda Kaldi
Ankara Mamak’ta etkili olan yogun yagis sele neden olurken, vatandaslar zor anlar yasadi. Dereboyu Caddesi ve 428’inci caddeyi sel sulari kaplarken, araçlar sürüklendi, sürücüler zor anlar yasadi. Araç geçisine kapatilan caddede vatandaslar selin etkisinden kurtulmaya çalisti. Sel nedeniyle rögar kapaklari yerinden çikarken, üç katli apartmanin girisindeki bir daireyi ise su basti. Park halindeki araçlar da selden dolayi sürüklendi. Vatandaslar ise yasadiklari magduriyetin giderilmesi istedi.

“Yaklasik 3 aydir burayi kapatmiyorlar”

Yol çalismalari ile yeteri kadar ilgilenilmedigini iddia eden bir çevre sakini, “Yaklasik 3 aydir burayi kapatmiyorlar. Vatandaslar burada rezil oluyor. Arabamizda lastik kalmadi. Ben 15 gün önce Whatsapp’tan fotograflarini gönderdim buranin yapilmasini söyledim. Vatandasa ragmen bu yollari yapmiyorlar” ifadelerini kullandi.

Saganaktan sonra olusan selin park halindeki aracin sürüklendigi anlatan bir vatandas, “1 saat önce hava günesliydi. Birden havaya karanlik çöktü, yildirimlar falan derken ileride bir mazgal var. Mazgal patladi burayi sel basti. Araba ilerideyken tam buraya kadar getirdi. Ve orada maalesef kaldi. O zaman kadar biz de buraya çiktik seyrettik ama arabalarin gelmesi gitmesi kesildi. Her yagmur zamaninda burasi böyle oluyor” dedi.

Kaynak: İHA