AK Parti Sakarya Il Baskani Yunus Tever'den Açiklama

AK Parti Sakarya Il Baskani Yunus Tever, bazi basin yayin organlarinda çikan haberlere iliskin açiklamalarda bulundu.

AK Parti Sakarya Il Baskani Yunus Tever'den Açiklama
Tever, yaptigi yazili açiklamada, bazi basin yayin organlarinda yer alan "AK Partili Milletvekilinin selamiyla belediyelere fatura kesip tahsilat yapan bir gazeteci var" konulu haber ve iddialara iliskin bir açiklama yapma gereginin hasil oldugunu kaydetti.

Basinda çikan bu iddialar ile ilgili AK Parti'li hiçbir milletvekili ve belediye baskaninin isminin ayni yerde anilamayacagini belirten Tever, su ifadeleri kullandi:

"Konuyla ilgili ne partimiz, ne de milletvekillerimiz tarafinda böyle bir olay vuku bulmamistir. Hiçbir milletvekilimiz bugüne kadar herhangi bir konuda bir kisiyi digerinden farkli veya üstün tutmamistir. Hiçbir belediyemiz milletin bütçesini, milletin parasini, tüyü bitmemis yetimin hakkini ve hukukunu bugüne kadar kimseye peskes çekmemis bundan sonra da çekmeyecektir. AK Parti'nin geleneginde, kültüründe selamla siparisle is yaptirma yoktur. AK Parti mensubu hiçbir milletvekili etik disi islere tevessül etmemistir ve etmez. Müddei iddiasini ispatla mükelleftir. Müddei olan buradaki basin mensuplarina soruyoruz? Iddialarda adi geçirilen ve zan altinda birakilan milletvekillerimiz ve belediye baskanlarimiz kimlerdir? Konu bahse geçen, gazeteci ve meslek arkadasiniz kim ve ya kimlerdir? Milletin partisi AK Parti'mizi bu sekilde haberlerle polemik haline getirmek isteyenleri, bilgi kirliligi yaratarak gündem olusturma çabasina girenleri kamuoyunun vicdanina havale ediyorum."

Kaynak: AA