Kırıkkale Osb‘de Hırsızlık

Kırıkkale‘nin Yahşihan ilçesinde bulunan Organize Sanayi Bölgesi‘nde (OSB) bir fabrika soyuldu.

Edinilen bilgilere göre, OSB‘de bir fabrikaya giren kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, 1 dizüstü bilgisayar, 2 masa üstü bilgisayar, bir miktar nakit para ve bakır kablo gibi eşyalar çaldıktan sonra kayıplara karıştı. Olayla ilgili açıklama yapan fabrika yetkilisi Caner Kırlangıç, OSB‘de güvenlik görevlileri ve güvenlik kameralarının olduğunu belirterek, yaşanan olaya anlam veremediğini söyledi. Kırlangıç, "Jandarma ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Son zamanlarda hırsızlık olaylarına sıkça

rastlanmaya başladı. Hırsızlık olayları arttı. Geçen hafta yine bir işyeri komşumuzun işyerine hırsızların girdiğini öğrendik" dedi.

Bölgede sürekli hırsızlık olaylarının yaşandığını dile getiren Kırlangıç, "OSB‘nin güvenliği var. Giriş çıkış kayıtlarının tutulduğu söyleniyor ama henüz bir şey çıkmadı. Bakılıyor, araştırılıyor. Şu anda jandarma ekipleri içerde gerekli çalışmalarını sürdürüyor" şeklinde konuştu.

Kırlangıç, fabrikaya giren hırsızların, fotokopi makinesinde fotokopi çektiklerini, bazı otomobillerin ruhsatlarını, anahtarlarını karıştırdıklarını söyledi.

Jandarma ekipleri, hırsız ya da hırsızları yakalamak için delil ve güvenlik kameraları kayıtlarını incelme çalışmaları başlattı.

Kaynak: İHA